[]

Mahallemizdeki yaşlı teyze dışarıda kalıyor

Mahallemizde bir yaşlı teyze 7 aydır kirasını ödemediği için evden çıkarmışlar. Kadın 2 gündür sokakta bir köşede yatak kurmuş orada uyuyor.
Ben olayın arka tarafını pek bilmiyorum, çok da karışmak da istemiyorum. Çünkü burada epeydir oturan komşuları var, aç mısın diye soran insanlar var. Bu kadar eski komşuları varken öğrenci halimle anca buraya yazmak elimden geldi.

Belediyeden birileri gelmiş, polis gelmiş kadın hiç bir yere gitmem demiş. İlla da ev istiyorum diyor. Huzurevine de gitmem diyor.

Biraz da kırıklık var teyzemde.

Yardım kuruluşlarına ulaşılsa(ahbap vs.), teyzeye ev bulunup kirasında yardım edilse?

Balkondan duyduğum kadarıyla teyzenin maaşı var, ama neden kirasını vermemiş bilmiyorum.

Konum: Üsküdar, Üsküdar üniversitesi çarşı sokağında.

 
maaşı vardır da muhtemelen çok azdır, fatura yiyecek falan derken kiraya yetmiyordur. dediğiniz gibi bir derneğe ulaşılıp kiranın bir kısmına destek olunur belki. onun dışında bir yere gitmek istemiyorsa bir şey yapılamaz sanırım.


  • rose parks  (16.08.21 22:24:11) 
Teyze için bir merkeze yerleşmek daha iyi olabilir biraz da kırıklık var dediğiniz şeyin demans olma ihtimali varsa. Belki kira yardımı ile evde yalnız kalması kendi için de tehdit olabilir. Böyle bir durumu da göz önünde bulundurmak lazım, umarım teyze için en iyisi olur, duyarlılığınız sonuç verir.


  • kullanıcıadımbuolsun  (16.08.21 22:40:06 ~ 22:41:17) 
Deliler derneği var onlar yardımcı olabilirler.


  • 1bir1bir1  (17.08.21 01:21:50) 
Polise haber verin akrabalarını vs araştırsın


  • photo85  (17.08.21 21:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.