[]

lastik almak için hangi site

hangi siteyi tercih ediyorsunuz araç lastiği için, montajı vs de onlar mı yapıyor?

ek soru: 3 lastik alsak, stepnedeki kullanılmamış lastiği de 4. diye taksak sorun olur mu? (lastikler stepne ile aynı marka model olacak)


 
3 lastik alana dördüncüsü hediye olan kampanyalar oluyordu.

Bunu bulamazsan iki tane al, değiş, bir iki sene sonra da diğer iki lastigi değiştir.

stepnedekinin kanalları farklı olacaktır muhtemelen, pek önermiyorlar.
  • liberal  (16.08.21 11:51:13) 
Stepne tarih olarak eskidir, hamuru sertleşmiştir. Pek mantıklı değil beraber kullanmak, yol tutuş kalitesi eşit olmaz.

Fiyat için de cimri ve akakçe gibi fiyat karşılaştırma siteleri kullanılabilir, gün gün değişiyor fiyatlar.

Geçen hafta uygun olan bir satıcının fiyatı bu hafta yüksek olabiliyor.

Ama lastikte en mantıklısı büyük lastik satıcılarından gidip fiziksel olarak almak, bu sayede sökme takma ve balans ücreti de ödemezsin.
  • John Bloor  (16.08.21 12:00:26) 
Lastikciyi ara fiyat sor. Ona göre internetten al. Genelde 5 lira 10 lira oynuyor artik fiyatlar internetle. Hatta lastikciler bana gelsin da kargo diyebiliyor internetten alirsan da. Lastiği evden sanayiye tasimamis olursun.

Iyi bir indirimin yoksa online sitelerde cok fark etmeyecektir fiyat aşırı kazikci bir esnaf değilse.

En ucuz aldığım 2-3 sene önce lastik Aksarayda miydi kayseride miydi petlas fabrikasindan gelme lastikti. Lastikcinin toptancisinin verdiği fiyattan daha ucuza almisim hatta lastiği. Ptt avmden almistim ama epey uzun sürmüştü lastigin gelmesi. 3 haftada falan anca geldi.

Eski model ilçede kullanilan, çok km yapmayan bir arac icin almıştım lastiği. O yüzden petlas tercih etmiştim (belki elestiri gelir Petlasa diye yazmak istedim bu gereksiz bilgiyi)
  • westblack  (16.08.21 12:26:45) 
aynı lastiğin sahibindende fiyatlarına bak. aynı ya da daha ucuz fiyat olabiliyor pazarlıkla. hem de taktırmaya para vermiyorsun. biz öyle almıştık kış lastiğini.


  • jelly bear  (16.08.21 12:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.