[]

maç skoru - puan durumu öğrenme sitesi

ama teletext kolaylığında olacak.

gençler bilmez, trt 1'de teletext yayını vardı. trt 1', açar, teletext düğmesine basıp 201 yazardın, hop çıkardı, hem de canlı canlı güncellenirdi. 202 yapardın, hop puan durumu. 203 yapardın, gelecek haftanın maçları. galiba hala var ama bizim yayın alma sistemlerinden dolayı eve gelemiyor, analogdu zira, kılçık antenle, analog kablo tv ile alırdık.

neyse geçelim. yıl 2021 oldu, teknoloji arşa çıktı, biz oynanmış/hala oynanan maçların skorlarına, puan durumuna NAH BU KADAR BASİT OLACAK ŞEKİLDE nereden bakıyoruz?

uygulama yüklüyon, elli tane menü tıklayıp bulmak gerekiyor, yok uygulama güncellemesi var, güncellemeden giremezsin deniyor. ne yüklediysem olmadı. bi sonuç bakmak eziyet oldu. hiç oynamadığım halde bahis uygulamaları yükledim, orda da yok. biri varsa öbürü yok. ya sonuç gösterir, ya puan durumu göstermez.

site diyorsun, tıkla reklam çıkar, menüyü bul, başka şey çıkar. ohooo lan bi skorlara bakıcaz hepi topu ya.

nereden oluyor bu iş?

edit: maçkolik'i indirmiştim ilk. her açışımda "yeni güncelleme var. güncellemeyi yapmadan açılmam banene banene" dediği için silmiştim. o huyundan vazgeçtiyse şans verebilirim. iddaacı falan değilim zira, her hafta 2 tane skor bakıcam diye üç güne bir güncellemesiyle derdiyle uğraşamam.

 
Google’a lig adı yazıp aratınca sonuçları, puan durumunu ve haberleri gösteriyor.
Mesela şimdi sadece süper lig yazıp arattım, dünkü sonuçları ve puan durumunu gördüm.

  • patronaj1  (16.08.21 09:58:50) 
Maç(lar) oynanırken de o anki sonucu, o anki duruma göre puan durumunu görebiliyor muyuz?


  • kibritsuyu  (16.08.21 10:25:19) 
hala trt'nin teletexti var. uyduda çalışıyordu. kablotv varsa onda çalışıyor. digiturk ve dsmart hakkında bilgim yok.


  • sutlu nescafe  (16.08.21 10:27:52) 
mackoliği indir. ligin üstüne bas tak çıkıyor 0.5sn sürmez.


  • mikahakkinen  (16.08.21 10:30:04) 
Teletekst doneminden takip yapiyordum. O kolaylik seviyesinde diyebilirim

Flashscore
  • EasyTiger  (16.08.21 10:34:26) 
flashscore. yıllardır kullanıyorum.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (16.08.21 11:00:37) 
mackolik bence iyi bu konuda.


  • teritori  (16.08.21 11:51:54) 
Google için evet bu arada. Ekstra bir şeye gerek olmadan anlık takip ediliyor. NBA maçları dahil anlık skorlar güncel tutuluyor.


  • patronaj1  (16.08.21 13:28:16) 
flashscore kullanıyorum. maçkolik'ten daha pratik. canlı puan durumu var.


  • co2s2  (16.08.21 13:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.