[]

sabiha gökçen havalimanına ulaşım ve otobüs tarifeleri

öncelikle gop'tan taksim'e geçip sg2 hattını kullanarak havalimanına geçmeyi düşünüyorum. sabah 8 civarı çıkıcam sanırım. merak ettiğim 2 şey var, birincisi bu güzergaha alternatif bir ulaşım şekli var mıdır? ikincisi, sg2 hattı öho olarak geçiyor galiba. öğrenci akbilimle binebiliyor muyum bu araca ve ücret konusunda iett ile bir farkı var mı? teşekkürler.




 
İett'nin sitesinde özel tarife yazıyor yani fiyat farkı var


  • birmilyonunvarmi  (15.08.21 23:46:59) 
Taksim sg 21 TL olmadı gerek. Sg kodlu otobüsler bildiğin havabüsler. Akbil kullanabiliyorsun ama öğrenci geçmiyor. Aylık Akbil’in geçtiği E-3 var 4. Levent safir avm nin oradan kalkıyor.
Öğrenci Akbil’in Kadıköy’den kalkan e-10da geçer ancak onu tavsiye etmem bütğn Kurtköyü geziyor. En az 1.5 saat sürüyor sefer.

  • gokank4  (15.08.21 23:58:34) 
Sg kodlu olanlar havabüsler. 24 lira falan olmuştu sanırım en son. Aylık ya da öğrenci geçmiyor. Akbilinde bu para varsa olur, yoksa nakit de verebilirsin.

Kadıköy rıhtımdan kalkan e-11 var. 7 tl alıyor. Aylıktan öğrenci de dahil 2 basım alıyor. Trafik yoksa 50 dk varsa 80 dakika sürüyor. Kadıköy-sabiha gök.
  • neysene  (16.08.21 10:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.