[]

Renkli göz ve kısa boylu erkekler

Renkli gözlülere karşı ayrı bir ilgi var mı?

Kısa boylu erkeklerle ilgilenen uzun kategorisine giren yani 165 üstü kadınlar gerçekten var mı?

Sözlükte bu ikisi ile alakalı bir çok yazı gördüm. Ama sosyal hayatta daha hiç karşılaşmadım. Sözlükte duyar mı kasılıyor acaba?

 
Olta yaninda caps atarsan sansin olur, ama simdi toplumu az cok cozduysen sadece goze bakarak gelen gormedim.
Cuzdandan meslekten haber ver.

  • divit  (15.08.21 18:52:17) 
türk toplumdan kadın-erkek fark etmez renkli gözlülere karşı ektra bir ilgi var. ancak renkli gözden hoşlanmayan-etkilenmeyen bir kesim de mevcut.

kısa boy bir faktör tüm düşünme biçimini-psikolojini dış görünüşe, boya odaklı yaşarsan bu senin zayıf yanın olur ve asla kazanamazsın.

kısa boylu olup (1.65) kendindne uzun oldukça da güzel kız arkadaşları olan bir çok kişi tanıdım. gördüğüm ortak nokta bu insanların kendilerini kabullenmiş mutlu kişiler olmasıydı. yoksa kısa boylu atarlı badici tiplerden hiç birinin yanında böyle bir kız görmedim.
  • orpheus  (15.08.21 19:18:02) 
Genel soru bu.

Bir de karşılaşmada özgüven, karakter belki olmaz. 10-15 saniyelik olay karşılaşma.
  • alko ikarus  (15.08.21 21:10:38) 
Hayor kisa boylularla ilgilenen kadinlar yok. Kisa boylu bir erkek tercih edebilirler ve ediyorlar da ama bu kisa boylu sevdiklero anlamina gelmez. Hicbir kadinin tercih sebebi degildir kisa boy. Kisa boylu isen baska seylerle on plana cikman lazim.

Ben bu yasoma kadar kisa boyludan hoslanan kadin gormedim. Kisa boylu tercih eden cok gördüm ama kisa boylu istediğinden degil, oyle denk gelmis anlatabildim mi..
  • stavro  (15.08.21 22:35:42) 
Büyük konuşmayayım ama ikisini de tercih etmezdim.


  • perfectlysplendid  (15.08.21 23:11:55) 
@perfectlysplendid neden?


  • alko ikarus  (16.08.21 00:52:25) 
renkli göz bazılarının çok dikkatini çekebiliyor ama gözü renkli diye birine düşmek ergenlik dönemine mahsus olabilir herhalde sadece. şahsen ben pek fark etmiyorum karşımdakinin gözü ne renkmiş, ne renk değilmiş vs. bakış önemli renkten ziyade. boş, eblek eblek bakan bir çift göz ne renk olursa olsun ilgimi çekmez. açık renklerin bakışları biraz donuk geliyor hatta bana.
özellikle kısa boylu erkeklerden hoşlanan birine de rastlamadım açıkçası. birinden hoşlanırsın ve o kısa boyludur, sorun etmezsin falan ama geniş omuz sevmek, fındık g*t sevmek gibi bir kısa boy sevmek olduğunu zannetmiyorum.

  • şarkı güzel ama ingilicce  (16.08.21 11:45:10) 
kısa boylu erkeklere ilgi duyan yok ve kadınlar bu kişilerin başka özelliklerine düşüyor +1


  • makarnavodka  (16.08.21 11:48:58) 
Kadın olarak @makarnavodka +1 büyük ihtimalle zengindir.

Sadece istisna liseden bir kız arkadaşım vardı çok güzeldi boyu 170 vs. Aşık olduğu çocuk da 170di. Lise sonda ayrıldılar sonradan tekrar barıştıklarını duymuştum. En son ne oldu bilmiyorum
  • Hallegadola  (16.08.21 21:14:15) 
stavro çok güzel anlatmış bence. zengin olmasına falan da gerek yok birçok durumda.

mesela ben kadında fiziğe çok bakarım. güzel bir fiziği varsa hastası olurum ama aşık olduğum kadın, şişman değildi belki ama o ideal kadın vücudundan oldukça uzaktı.
  • hlot  (16.08.21 21:22:03 ~ 21:22:31) 
malum sitelere girersen, cüce erkek şişman erkek zenci erkek kaslı erkek uzun ince erkek dahil her şey için bir kategori var ancak kısa erkek kategorisi yok. demek ki kimsenin zevki bu değil.


  • bronz böcek  (17.08.21 12:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.