[]

veliefendi 101

seyirci alimina baslamislar en yakin zamanda gideyim diyorum. yalniz daha once veliefendi'ye hic gitmedim, ankara hipodromuna gitmistim cok onceden.
veliefendi'de nerede oturalim? anladigim kadariyla bi standard tribun var bir de loca. bagiris cagirisin icinde olmak keyifli ama salonda oturup bisiler icerek izlemek harika olur. locada masalar 2 kisilik gorunuyor, mesela 5-10 kisi gitsek oturabilecegimiz buyuk masalar da var mi yoksa standard 2 kisilik mi? hem kizla date'e gitmek hem arkadaslarla topluca gitmek istiyorum ayri ayri. var mi oneriniz?
bir de locadayken kalkip padokta atlara bakip donebiliyo muyuz rahatca, her giriste loca ucreti almasinlar :d locada bi bilet/rezervasyon sistemi falan var midir


 
içerden biranı alıp tribünden izleyebiliyordun. biz arkadaş grubuyla öyle yapmıştık. görüş olarak da gayet güzeldi. loca olayını ben de merak ettim, nasıl cevaplar gelecek bakayım.


  • xaloc  (16.08.21 02:07:13) 
Padoka gidip gelirsiniz, sorun yok.


  • goklerdengelenkarar  (16.08.21 02:32:11) 
geçen hafta iki kere gittim. iki tip loca var .
birincisi masaya sadece 60 tl ödüyorsun, orta kat gayet güzel . 60 ı verdikten sonra ister rakı açtır meze söyle ister sadece su iç, adisyon açılıyor ve kalkarken hesabı alıyorsun . hesaplar makul..
ikinci loca lüks sınıf dedikleri loca, en üst katta .. girişi kişi başı 200 tl ..
fakat masana oturduğunda yediğin içtiğin her şey bu 200 den düşülüyor .eğer fazlan varsa hesabın geri kalanını ödüyorsun tersi durumda iade yok ..
rakı içen bir adamsan üst taraf çok mantıklı, bir 35 lik kavun beyaz peynir dil söğüş 200 tl .. süper bir görüş ve daha elit bir ortam diyebilirim . ayrıca 6 da başlayan gece koşularında da süper oluyor ortam .
kredi kartı geçerli
  • taylor durden  (17.08.21 13:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.