[]

devlet hastanesi göz

hiçbir şekilde bulunduğum ilçede randevu yok. özeller 300 tl fiyat çekiyor. komşu ilin bi ilçesinde bulabildim en yakın. iş için mazeret olur mu bu? neden dibindeki hastaneye gitmiyorsun diyebilirler mi acaba? 2 saaat yol çünkü. bir de sıra falan almadan gitsem hastaneye muayene olabilir miyim randevusuz?




 
Bir göz muayenesi için 300 tl istenir mi yahu? İyice abartmışlar. Devlet hastanelerinde gece 00.00'da 15 gün sonrası için randevu açılıyor, bilgisayar başında bekleyip randevu alabilirsiniz. Randevu almadan sabah erken gidip sıra alabilirsiniz randevusuna gelmeyenler vs olursa bir şekilde muayene olursunuz diye düşünüyorum. Ama bunun için çok erken saatte gidip makineden sıra almanız gerekir. Geç kalırsanız randevusuz olanların da gerisinde kalırsınız çok beklersiniz.


  • bayc  (15.08.21 14:32:19) 
00:00'da degil 16:00'da acılıyor diye biliyorum


  • art vandaley  (15.08.21 15:29:45) 
@art vandaley öyleymiş hocam ben yanlış hatırlamışım. Şimdi kontrol ettim 15 gün sonrası için randevu alabiliyorum.


  • bayc  (15.08.21 17:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.