[]

Lazer epilasyon gerçekten işe yarıyor mu?

Çevremde o kadar çok madur var ki... Seans seans gidip bir sonuç alamayanlar, bir yıl sonra eski haline dönenler. Ya da daha beterleri: senet imzalatilip hizmet verilmeyen ve para talep edilenler, bedeni yanan ve bunun için kendisi suclananlar... Ben bunlardan korktuğum için evde kullanılan türden bir alet aldım. Çok düzenli kullanmadım evet ama elimden geleni yaptım. Hiçbir sonuç alamadım. O yüzden profesyonel yaptırmayı düşünüyorum, ama korkuyorum. Gerçekten yaptırıp faydasını gören var mı? Düzce'de bir mekan önerebilir misiniz bir de bilen varsa?




 
Düzceyi bilmiyorum, yaptırırsanız eğer araştırıp bir hastahanede yaptırmanızı öneririm.

Hastahanede yaptırdım, herhangi bir sorun yaşamadım. Çok büyük rahatlık diye de belirteyim :)
  • purplee  (15.08.21 07:24:14) 
işe yarıyor ama güvendiğiniz, bildiğiniz bir yerde yaptırmanız lazım.
düzce'yi ben de bilemiyorum maalesef.

bildiğiniz bir güzellik merkezi yoksa hastane daha mantıklı olabilir +1.
  • blatta hiberna  (15.08.21 08:08:36) 
cok memnunum, kendim icin yaptigim en guzel seylerden biri oldu. o kadar rahatim ki. koltuk alti ve bacak tuylerim tamamen bitti belki 6-7 yil oldu birakali ve bir daha da cikmadi dogum bile yaptigim halde.


  • in vino veritas  (15.08.21 10:56:11) 
Bu biraz kişiye göre değişen bir durum. 15 yıl önce lazer yaptırmış bir daha hiç tüyü çıkmamışlar tanıyorum ama benimkiler 1 yıl içinde eskisi kadar görünür olmasa da tekrar çıkmaya başladı. IPL cihazı aldım, iki ayda bir üstünden geçiyorum ve tamamen tertemiz. Bu tarz bir çözüm belirleyebilirsiniz belki siz de.


  • vestasy  (15.08.21 11:11:39) 
işe yarıyor kesinlikle. 5-6 sene sonra ufak tefek çıksa bile ince tüy çıkıyor.


  • xrated  (15.08.21 11:32:44) 
4 sene önce gitmiştim sekiz seans olarak , hepsi neredeyse geri çıktı. Pişman oldum ben yaptırdığıma. Şimdi aldım bir vücut traş makinası istersem kesiyorum, çok daha mutluyum.
Not :erkek

  • bbb_1  (15.08.21 11:54:31 ~ 11:55:33) 
Ben de buz lazer olayına girdim, er kişisiyim, göğüs ve karın için 8 seans falan gittim ve %10 falan bir fayda gördüm. Param boşa gitti de diyebiliriz.


  • giovanne  (15.08.21 12:06:46) 
Ben buz lazer yaptırıyorum. İlk sekiz seans bitti ikinci sekiz seansı aldım. İkinci tura düzenli gitmiyorum iki ayda bir falan oluyor bazen regl, tatil falan rastlıyor vs. Ben de çok fark etti. Bacaklarım çok tüylüydü çok azalttı, kılları inceltti. Diz kapağımda var bir de kollarımda kaldı biraz. Diğer yerlerimden memnunum.

Bu arada korona zamanı her yer kapalıydı ipl cihazı almıştım o da işimi gördü.
  • Hallegadola  (15.08.21 12:20:22) 
Üçüncü turu da satın alırım ama yapan değil.


  • Hallegadola  (15.08.21 12:20:41) 
kadınsanız koltuk altına sakın yaptırmayın.


  • art vandaley  (15.08.21 15:31:36) 
Ben beş yıl önce genital, koltuk altı ve tüm bacak 4 seans aleks lazer yaptırdım.
Alt bacak tamamen bitti diyebilirim, %5 kalmıştır en fazla.
Üst bacak ince tüy olduğu için yarıya indi. Öyle de kaldı.
Genital yarıdan fazlası gitmişti ama şimdi eskisinin yarısı diyebilirim.
Koltuk altımda da yine yarısı tekrar çıktı.

Hamilelik döneminde hormonlar yüzünden tekrar çıkabiliyor diye okumuştum, belki o yüzden koltuk altı ve genitalde çıktı tekrar bilemiyorum ama alt bacak mis gibi kaldı öyle.

Ben az seans yaptırdım ona rağmen memnun kaldım performansından. Buz lazer yüzüme yaptırdım, olmayan yerlerde çıktı maalesef. Onu öneremiyorum bu yüzden ama aleksandr ile bir ara tekrar başlayacağım. Bir doktorun güzellik merkezinde yaptırmıştım, yine oraya giderim muhtemelen. Çevremde çok memnun kalıp cillop gibi gezen arkadaşı var. Belki ben de seansı artırsam olurdu ama işte belki de hamilelik dönemi gerçekten etkiliyor :/
  • somethinginthewayshemoves  (15.08.21 17:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.