[]

Bu kızla ne yapıcam?

Uzunca bir süredir aynı ortamlarda bulunduğumuz ama benim eski sevgilimle olan çalkantılı ilişkim sebebiyle pek göremediğim bir kız vardı. Pandemi öncesi ayrılma vs derken tekrar sahalara dönme vaktimin geldiğini hissettim. Yalnız şöyle bir sorun var: arkadaş çevremizdeki tipler bu kız ile kardeş gibi. Olayların biraz ilerlediği bir durumda ortamdakilerin bana muz atmasından çekiniyorum. Çünkü her şeyi birbirleri ile konuşuyorlar. Flörtöz ruhlu bir adamım iki kişi arasında kalması gereken incelikte şeyler yazarım. Kızda gönül işlerinde pek bir toy yada sıcak bakmıyor erkek arkadaş müessesine. Geçen bir kez topluca buluştuk. sonra şansıma diğerleri gitti. biz takıldık biraz baş başa. kızdan bir elektrik alamadım. amacım takılmak. böyle bir durumda kızdan vaz mı geçeyim? yoksa devam mı etmeliyim? ne dersiniz?




 
Amacınız "takılmak"sa amacı takılmak olan insanlara yürüyün, gönül işlerinde toy olanlara değil. Elektrik de alamadıysanız zaten niye devam edeceksiniz ki?


  • kobuzchu kiz  (14.08.21 19:20:23) 
kobuzchu +1
amacı "takılmak" olan sürüsüne bereket insan varken böyle bir amacı olmayan, kendi halinde yaşayan, size elektrik de vermeyen birinin aklını çelmeye neden çalışırsınız ki? bir çeşit fantezi herhalde bu da. vazgeçin bence.

  • şarkı güzel ama ingilicce  (14.08.21 22:04:07) 
kusura bakmayın ama bence amacı takılmak olan bir insanın deneyimsiz ve toy insanlara sadece takılma amacıyla yönelmesi kötü niyettir.

ya niyetinizi tekrar gözden geçirin ya da kızdan vazgeçin.

gerçi zaten elektrik alamamışsınız, neden zorluyorsunuz ki?
zoru elde etmek her zaman egoyu tatmin eder ama işte karşıdaki deneyimsizse kalp kırmış oluyorsunuz.
ahlak kelimesinden pek hoşlanmam ama ahlaki ve vicdani anlamda çok yanlış bence.
  • blatta hiberna  (15.08.21 08:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.