[]

Youtube kanalı hakkında

Günlük vlog, seyahat, tarifler vs videolar çekmeye çalışıyorum.
Henüz takipçim 150:/
Takipçi artırmak için neler yapmam gerekir? Takipçi satın almalı mıyım? Tavsiyeleriniz neler?


 
Önce her videoya güzel bir intro yapın.
Videonun başına can alıcı noktaları kolajlayın 5 saniye. Sonra kanalın ismi çıksın. Ardına video başlar.
Sonra bu yeni stil videolarınız için youtube’da reklam verin. Siz esas noktaları gösterdiğiniz için hoşuna giden reklamı geç demez izler. Hoşuna giderse abone olur.
Bunun haricinde sık içerik paylaşmaya çalışın. Düzenli video atabilirseniz süper olur.
Videoların sonuna abone ol butonu eklemeyi unutmayın.
Kanalın ismi ile instagram hesabı açın yeni videoları oradan da duyurun.
Ben iki haftada bir video atarak 8 ayda 1000 abone olmuştum sonra ayda yılda bir devam ettim kanala zamansızlıktan kaldı öyle ayda 10 dolar geliyor işte damla damla eski videolardan.
  • cilekli pasta  (14.08.21 15:05:58) 
Takipçi satın almak bir işe yaramaz.

- Youtube'da eğer haftada 3 veya daha fazla video atabiliyorsan öne çıkma ihtimalin fazla olacaktır.
Pazartesi,Çarşamba,Cuma gibi birer gün arayla video planlamak mantıklı olacaktır. Bu düzende bir süre devam edersen videoların önerilenlere çıkar.

Ama ilk hafta böyle attın, bir sonraki hafta hiç atmadın sonraki hafta 2 video attın yani düzensiz bir şekilde devam edince youtube öne çıkartmıyor.

- Çektiğin konular ve anahtar kelimeler önemli, chrome veya firefox için vidiq veya tubebuddy eklentisi var. Benzer çok izlenen kanalların videolarına anahtar kelimeleri ve başlıklarına uygun giriş yapmak gerekir.
Örn çok izlenen video, harika çaylı kek tarifi - senin videonun adı da muhteşem çaylı kek tarifi gibi olsun. anahtar kelimeler yine çaylı kek tarifi, harika çaylı kek, muhteşem çaylı kek tarifi gibi olmalı

- Video açıklamalarını boş geçme, buraya videonun içeriği ile ilgili yada videodaki mesela tarifle ilgili kısa bir açıklama yaz en sonuna 3 adet #kektarifi #tatlıtarifi #kanalismi gibi hashtag eklemek faydalı olacaktır.En fazla 3 adet,fazlası video isminin üzerinde çıkmaz ve gereksiz spam olacaktır.

kolay gelsin
  • Northern Mariner  (14.08.21 16:09:13 ~ 16:10:33) 
Önerileriniz için teşekkürler.

@cilekli pasta
Peki az bi gelir olsa bile vergi ödeme konusunu nasıl hallediyorsunuz?
  • nerthus_  (14.08.21 17:54:12) 
Parayı 6 ayda bir çekerek :)
ıbanımı siliyorum bara profilimde birikiyor. Yatsın isteyince ibanı yeniden yazıyorum. İki kere yaptım bunu tavsiye etmem elbette çekirge bu nereye kadar kaçar bilinmez.

  • cilekli pasta  (14.08.21 19:42:00) 
çok saçma bi düzenleme oldu bu vergi meselesi. heves bırakmıyorlar insanda


  • nerthus_  (14.08.21 19:57:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.