[]

Yurt dışına kedi sahiplenme

Merhaba,

Türkiye'den kedi sahiplenmek istiyorum. Fakat yurtdışında yaşadığım için malum bir süreç var. Biraz araştırma yaptım fakat yakın zamanda benzer bir durum yaşayan ya da bilgi verebilecek olan varsa, bilgilere ve fikirlere açığım.


 
yani cok bilgim yok ama neden yurtdisinda sahiplenmiyorsunuz onu anlamadim.
eger barinaktan alacaksaniz zaten bir suru kedi var barinaklarda (kedi ya da yavru kedi).

  • logisticsmanager  (14.08.21 13:44:57) 
Kediyi yurtdışına cikarma sureci içerisindeyim.
İlk once kuduz asisi yapiliyor (bunun icin 7 aylik olmasini bekledik.-zaten acelemiz de yoktu) kuduz asisinda yaklasik 30-45 gun sonra kan aliniyor ve Ankara’ya laboratuvara gonderiliyor. Yaklasik 3 hafta sonra sonuc geliyor. Sonucu kagidindaki numune kabul tarihinden itibaren 3 ay bekliyorsunuz. (Tarim mudurlugu soyledi) 3 ay sonunda gitme tarihinizden 3-5 gun once kedi ile birlikte bagli oldugunuz ilcenin tarim mudurlugune gidiyor ve cikis onayi alıyorsunuz. Onaydan sonra 3-5 gun icerisinde cikmaniz gerekiyormus. Kisaca surec ortalama 4,5-5 ay suruyor. Biz halen 3 ayin dolmasini bekliyoruz.1-2 eylulde tarim müdürlüğüne gidecegiz.

Ucus konusunu henuz bilemiyorum, henuz arastirmadik.
  • 65 derece  (14.08.21 23:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.