[]

Whatsapp'tan engellediğiniz ex'in engellememesi/silmemesi, ne düşündürür?

Kız arkadaşınızla ipleri koparacak düzeyde sert bir tartışma yaşıyorsunuz ve ilişki bitiyor, karşılıklı son ayrılık sözleri söyleniyor. Sonra da bir daha hiçbir şekilde iletişim kurmak istemeyeceğinizin net mesajını vermek için hemen o gün Whatsapp'tan onu engelliyorsunuz.

Aradan 1 ay geçiyor ama kendisi ise sizi ne engellemiş ne de rehberinden silmiş. Çünkü profil fotoğrafı halen görünür halde.

Böyle bir durumda şu 2 ihtimalden hangisini düşünürsünüz;

1. O "Belki bir gün engelimi kaldırır da yazar" umut kapısını tamamen kapatmak istemiyor.

2. Engelleme/silme işleriyle uğraşmıyor.

 
şöyle avaz avaz 2 diye bağırmak istiyorum. hayır, bitti, yazma vs. bunlardan anlamayıp başka şeylerden garip garip anlamlar çıkarmak takıntı belirtisi bence.

ayrıca, profil fotoğrafını herkese görünür yapmış olabilir. yani aslında rehberinde bile olmayabilirsiniz.
  • kimberly  (14.08.21 11:37:58) 
@kimberly Yok, herkese görünür değil şu an. O konudaki merakımı giderdim :)


  • magni  (14.08.21 11:39:04) 
2, şimdiye kadar kimseyi engellediğimi hatırlamıyorum.


  • plutongezegendegilmi  (14.08.21 11:40:19) 
2 tabii ki
yav zaten 1 ay gecmis

  • ala09  (14.08.21 11:43:06) 
cevap: 2.

hala bu kadar merak ediyorsunuz madem neden ayrılır ayrılmaz engelliyorsunuz acaba :/
  • amugochi  (14.08.21 11:48:23) 
2 kesinlikle. biri beni ısrarla taciz etmiyorsa uyardığım halde asla engellemem. gereksiz egoist bi hareket bence.


  • jelly bear  (14.08.21 11:56:15) 
2


  • westblack  (14.08.21 12:08:26) 
2. insanların birbirini engellemeye gerek duymasını anlayamıyorum, darlamıyorsa taciz etmiyorsa kimseyi engellemem. bu kadar 2 diye haykıran cevabı görünce mutlu oldum love you guys.


  • pegi  (14.08.21 13:00:59) 
2 tabi ki


  • suicides underground  (14.08.21 13:31:19) 
Şu ana kadar fikir paylaşan herkese teşekkür ederim.

Ezici şekilde 2 cevapları gelmiş, benim kafamda o derece bir keskinlik yoktu açıkçası.

Başlık içinde yeni bir soru da sormuş olayım o zaman;

Söz konusu olan kişi, 34 yaşında bir kadın. Genel tavır itibariyle rehberden kişi silme/engelleme gibi işlerle uğraşmıyor olsun, peki. E bu yaşa kadar bir sürü vesileyle, bir sürü insan eklenmiştir o rehbere, iletişiminin sonlandığı kimseyi silmiyor mu yani? Gerekli/gereksiz sayısız kişinin bulunduğu bir telefon rehberiyle mi takılıyor bu durumda? Bu kısım da benim kafamda çok oturmuyor şu an.
  • magni  (14.08.21 13:44:08) 
düşündüğünüzden çok daha yaygın bir durum numara silmemek. ben numaraları da sık sık temizlerim ve benimle iletişime geçmesini istemediğim bir insanı kesinkes her yerden engellerim ancak genel bakış açısı bu.

bu arada 3. cevabı da vermiş olalım: numaranızı sırf yarın bir gün aradığınızda numarayı tanıyıp açmamak için de silmiyor olabilir.
  • amugochi  (14.08.21 13:46:58) 
Merhaba, 37 yaşında ve evli bir kadınım. İşi tacize vardıran bir eski sevgilimden başka kimseyi engellemedim, numara sildiğim de çok nadirdir. Herkes haklı.


  • kobuzchu kiz  (14.08.21 15:03:59) 
engellememiş ve silmemiş.

çünkü neden engellesin ve silsin.

bunlar bu kadar düşünülecek şeyler değil. ben de engellemem ve silmem. çocukça geliyor bana.
  • dafuq  (14.08.21 15:49:39) 
2. Taciz edilmediğim sürece engellemem. Ne gerek var şimdi engelli listesinde çok önemli bir insanmış gibi eklemeye filan. Rehberimde kim var kim yok onu da önemsemiyorum silmek, açıp bakmak aklıma gelmiyor.


  • Gradient_tabanlı_mor  (14.08.21 20:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.