[]

Yakın kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Sevgili değiliz. 2 gün sonra işe başlıyor, öğretmen. Yarın akşama kadar halletmem gerekiyor. Bütçe 150-200 TL. Ne tavsiye edersiniz :) Bir kitapla birlikte hediye edeceğim. Kitabı aldım.




 
İsmi yazılı ex libris. Yarına kadarsa dükkan gezmeniz gerekecek biraz ama.


  • herzan  (13.08.21 23:39:51) 
Okulda en çok kupaya ihtiyaci olacak :))) küçük prens temalı setler var ciceksepetinde.. seviyorsa eğer...


  • abuzer  (13.08.21 23:41:59) 
@abuzer+1 kupa gerçekten güzel fikir, çünkü bir öğretmene gerçekten lazım olabiliyor :)

yakınlarınızda paşabahçe varsa oraya da bakabilirsiniz, güzel kupaları oluyor hep. birkaç örnek bırakayım:
www.pasabahcemagazalari.com
www.pasabahcemagazalari.com
www.pasabahcemagazalari.com
www.pasabahcemagazalari.com

üzerine de şu tarz bir silikon kapak alabilirsiniz belki:
www.pasabahcemagazalari.com

ya da doğrudan kapaklı kupalar da var, mağazada değişik şeyler de görebilirsiniz.
  • nimberjack  (13.08.21 23:57:18 ~ 23:57:36) 
Üstünde adı yazılı güzel bir kalem olabilir. Çünkü okulda kalemler sürekli kaybolur :)


  • mellifica  (14.08.21 01:39:35) 
Kalem, kupa vb çok sıkıcı hediyeler. Mesleği öğretmen diye bunların alınması bence aşırı sıradan.
Güzel bir çanta alabilirsiniz, arkadaşınızın tarzını biliyorsunuzdur ya da belirlediğiniz bütçe kadarlık bir markanın hediye çeki de olabilir üzerini tamamlayıp gerçekten işe yarar bir şey alır(giyim ya da çanta). En azından hem resmi törenlerde hem de özel hayatında kullanacağı şık bir parça seçer kendisine.

  • kucukne  (14.08.21 09:57:17) 
bence de kupa alabilirsiniz. böylece kupa koleksiyonu genişler ve kim bilir belki bi kupa dükkanı açar. sattıkça da para kazanır ve kendisine daha güzel hediyeler alabilir :) bu ibretlik hikaye hediyelik kupaların önünü keser umarım. eğer zevkine hakim değilseniz ve gerçekten yakın arkadaşınızsa hediye çeki iyi fikir. zara, h&m, bodyshop, ikea vs vs artık neye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız oradan.


  • kimberly  (14.08.21 11:48:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.