[]

Hoverboard alinir mi?

Avrupa’da bir anda türeyip bir iki sene sonra sokaktan silindiler. Şimdi Türkiye’den yeğenim istiyor.

Niçin bir anda ortadan kayboldular? Çabuk bozuldular da insanlar bir daha uğraşmadı mı? Kullanımı mı asıl sorundu? Son olarak, Ankara gibi kaldırımında çukur olan bir şehirde kullanır mı bunu 11 yaş çocuğu? Ne dersiniz?


 
ben bu tür şeylerin canlılarda olduğu gibi natural selection'a maruz kaldığını düşünürüm hep.

demek ki insanlar aldı denedi bir şekilde memnun kalmadılar veya sorunlar yaşadılar ki zaman içinde piyasadan kalktı.

hoverboard u incelemedim ama motorlu kaykay(elektrik motorlu) acayip şahane bi alet, amerikada ünlü bi youtuber kullanıyordu onda görmüştüm.
  • killerbee  (12.08.21 19:43:13) 
bahsettiğim youtuber bu ve sanırım kaykayını da kendisi yaptıydı.

www.youtube.com
  • killerbee  (12.08.21 22:13:01) 
bu düz yolun oyuncağı, bizim ülkede gitmez. kaymak gibi asfaltın betonun olması lazım, yoksa düşüyorsun üstünden.


  • roket adam  (13.08.21 00:44:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.