[]

Eve lazer yazıcı alacağım, şu nasıl sizce?

Merhaba

www.amazon.com.tr

Başka tavsiyeleriniz de varsa bilmek isterim. 1000 lira civarı uygundur.
Tek siyah basması sıkıntı değil. Tek fonksiyonlu olması bence avantaj, daha az sorun demektir..

 
Valla toneri rahat doluyor vs. diye geçen gün brother hl 1211w aldık tavsiye edebilirim. En rahat dolum vs. brotherda bildiğim kadarıyla


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (12.08.21 19:39:45) 
dakikada kaç sayfa bastığı, bir toner ile kaç sayfa çıktı alabildiği ve toner fiyatına bak mutlaka.

ona göre epson gibi markaların yakın fiyattaki ürünleri ile karşılaştır.
  • killerbee  (12.08.21 19:47:38) 
Cihaz iş yapar. Ömürlük kullanırsınız. Muadil tonerler 88-89 lira baktim fiyatına. 1 kutu tonerle 3000 bin civarı sayfa çıktı alırsınız.


Tek sıkıntı şu acaba bu cihazda chipsiz muadil toner kullanılabiliyor mu? Bazılarında, bazı modellerde chipsiz tonere izin vermiyor cihazlar(yani HP)

Eger sorunun cevabı evetse yani çalıştırıyorsa alıp geçin düşünmeyin. Sorunsuz kullanırsınız.
  • westblack  (12.08.21 20:39:10) 
Brother'dan şaşma


  • Mistyimage  (12.08.21 20:44:46) 
Bundan ben de aldım. Gelen orijinal tonerdeki çipi muadil tonere takıp kullanmaya devam edebiliyorsun. Üstünde gelen tonerle 320 civarı sayfa çıkardı. Muadil toner halen basmaya devam ediyor ama onun seviyesini göremiyorum, bitince belli olur.

Haricinde ise wifi bağlantısı, boyutu vs iyi. Bunu almazsan brotherın hl1211w de güzel. Onu da uzun süre kullandım.
  • sumuklurakun  (12.08.21 20:48:10) 
HP 1102w kullanıyorum bunun biraz eski modeli, 59 liraya muadil toner alıp 1400 civarı sayfa basıyorum. muadil toneri alışveriş sitelerinden aldım memnun kalmadım (Silik basan, çizgili basan vs.) bunun yerine avansas gibi daha kurumsal kırtasiye firmalarından alıyorum.


  • Northern Mariner  (12.08.21 21:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.