[]

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmak İstememek

Benim arabaya kim binse arka koltukta emniyet kemeri takmamak için acayip bi ısrar içindeler. Sizde de böyle mi?




 
ben kendim arka koltukta takiyorum.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.08.21 19:26:17) 
istersen inebilirsin diyorum.
arkada oturanın kemer takmaması, önde oturanlar için tehlike oluşturuyor.
içi sıkılıyormuş da bilmem ne, otobüsle devam etsin o zaman.
  • angelofdeath  (12.08.21 19:27:50) 
ben de takiyorum, biraz sert olun, yari saka yoluyla "bak ama aklim sende kaliyor" gibi seyler soyleyin. Ayrica sigara da icmesinler.


  • howfaristhesky  (12.08.21 19:27:51) 
Sigara kullanan yok ailede o konuda rahatım da bu arka koltukta emniyet kemeri takmama isteğinin nedenini bi türlü anlamıyorum. Bazen hafif süratli giderken frene asılıp ön cama yapıştırıp bi ders verieyim diyorum ama onu yapmaya da gönlüm elvermiyor.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (12.08.21 19:31:06) 
araba yurumuyor diyorum, zorla taktiriyorum bir sekilde.

bir arkadasin babasi onde, annesi arkada otururken cok da yuksek olmayan bir hizda kaza yapmislar. 60-70 falan. arkadaki kemer takmiyor diye onde kemer takan adami arabadan iki buklum cikarmislar. 2-3 kirik varmis omuriliginde. bunu ogrendikten sonra musamaha gosteremiyorum.
  • chezidek  (12.08.21 20:13:19) 
Takmıyorum, taktırmıyorum. Ama haklısın, belki bir dahakine taktırırım.


  • prole  (12.08.21 21:49:49) 
benim de böyle, araçtan indirmekle tehdit ediyorum. benim aracımda kesinlikle kemersiz kimse gidemez. arkamda oturanı düşündüğümden değil, kendimi düşünüyorum.


  • roket adam  (13.08.21 00:45:19) 
Şu videoyu izlet;

www.youtube.com
  • John Bloor  (13.08.21 10:11:16) 
Benim bir arkadaşım vardı böyle, ısrar ederdim ama takmazdı, her seferinde de ölürseniz falan karışmam diyerek biraz espriyle sorumluluğumu redederdim, geçtiğimiz pazar günü yine kendisi arka koltukta otururken trafik kazası yapıyorlar, kafatası kırılıyor uzun sayılabilecek bir ameliyat oluyor, hala yoğun bakımda ama iyi. O dersini almıştır artık heralde ama evet genelde böyle insanlar.
O kaza yapan araç öndeki araca çarpmış, yaşam alanında bir hasar yok, öndekiler kemeri takılı olduğu için küçük sıyrıklarla inmişler ama arkadaki arkadaş neler yaşadı belli değil yani.

  • atom karincanin torunu  (13.08.21 10:21:21) 
geçenlerde balıkesir yolunda bir otobüs kaza yaptı. ondan fazla kişinin öldüğü kazada bir kişi emniyet kemerini taktığı için hafif yarayla atlatmıştı, haberlere çıkmıştı hatta.
bunu anlatabilirsiniz. benim için bir uyarıcı oldu bu mesela.

  • ananotherlife  (13.08.21 10:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.