[]

uçak seyahati için gidiş saati

ülke içi soruyorum. 2 saat önceden burada olun diye mesaj gelmiş. check in falan da yaptık. o kadar erken gitmeye gerek var mı yahu? bilmediğim bir uygulama mı var pandemiden sonra?




 
havalimanına girişte hes kodu kontrolü oluyor, o uzun sürebiliyor. Bagaj yoksa biraz daha geç gidebilirsiniz.


  • whoosie  (11.08.21 22:04:49) 
Check-In yaptıysan, havaalanında o kadar erken bulunmana gerek yok. Yolcular dışında kimseyi almadıkları için girişteki sıra görece daha az zaten. Bana da gelmişti aynı mesaj. 1 saat önceden gittim. Uçağa binebilmek için 40 dakika falan bekledim ondan sonra. Tabii buna uyup 20 dakika kala gitme. En az 1 saat iyidir. Ne olacağı belli olmuyor.


  • nawar  (11.08.21 22:53:37 ~ 23:10:06) 
2 saat ideal. güvenlik kuyruğu, hes kuyruğu, bagaj kuyruğu


  • buenosdias  (11.08.21 23:04:19) 
uçuştan 45-50 dk önce limanda olsanız yeterlidir. hes mes hikaye. sabiha'dan binecekseniz doğu girişi yazan son kapıdan girin çok sıra olmaz.


  • my leave requests  (11.08.21 23:55:43) 
O 2 saat tavsiyesi en kötü durum senaryosu düşünülerek belirleniyor, siz en şanssız durumların sizin başınıza gelmeyeceğine inanıyorsanız daha geç gidebilirsiniz, ama birilerinin başına geliyor.


  • mikro patlama  (12.08.21 00:06:24) 
2 saat onceden gitmek biraz erken olmakla birlikte ideal sayilabilir, en gec 1 bucuk saat once gidilmesi gerekir ki butun islemler yolunda ilerlesin. Daha gec gitmeniz gerektigini soyleyenlere itibar etmeyin, otobus degil bu, ucustan 15 dakika once kapilarin kapandigi bi ulasim aracindan bahsediyoruz, bagaji verdik hoop hemen ucaga girdi diye bir sey yok, yarim saat once ucagin kapisinda olmak, hem sizin, hem ucusun saglikli olabilmesi icin muhim, herkese ayni sorumsuzlukla 1 saat kala gelse zaten o ucak ya vaktinde kalkamaz, ya da yolcularin bir bolumu kapida kalir :)


  • bosver nicki  (12.08.21 08:41:40) 
bagaj vereceksem 1 saat 15 dk önce orada oluyorum. Bagaj vermeyeceksem 40 dk ile 1 saat arasında erken gidiyorum. Ama bunlar hava alanı kapısından girme zamanıma göre değerlendirildi. Otoparka girişime göre değil.

Bir de ben avucumun içi gibi biliyorum sabiha gökçeni. İstanbul hava limanı için yarım saat daha koyabilirim.
  • zimbirik  (12.08.21 09:31:08 ~ 09:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.