[]

Binamızdaki ev sahibini şikayet etmek

Kiracısı biz değiliz. Ama kiraları elden aldığı için biz şikayet etmek istiyoruz. Biz (babamın evi) banka kanalıyla “kira ödemesi” seçeneği ile alıyoruz. Onlar ise vergi kaçırıyor. Ne yazık ki aktaba bu tipler.

İhbar etmek istiyorum. Sen kiracı değilsin, seni ilgilendirmez der mi devlet?


Bir de aynı binada bildiğim kadarıyla kaçak çıktıkları teras katta oturuyorlar. Ben çocukken zabıtalar gelince rüşvet dalan verip gönderdiklerini hatırlıyorum. Sonra yasal bir şey yaptılar mı o eve bilmiyorum. Yıktırabilir miyiz o terası?

Edit: hastalık ve pandemi nedeniyle zora düşen kiracılarına zulmettikleri için yapmak istiyorum bunları. Adama benim maddi destek vermeme bile karıştı utanmazlar. Öyle deccal tipler. Acımamak lazım. Çok kavga ettim bunlarla.

 
444 0 189 Alo Maliye

Hiç beklemeyin bence.
  • snd88  (11.08.21 16:48:41 ~ 16:49:02) 
Kirayı elden almayı Maliye'ye şikayet edebilirsiniz, devlet seni ilgilendirmez demez.

Terasla ilgili de kaçak kat da olabilir, imar barışıyla kılıfına uydurmuş da olabilir. Onun için de belediyeye şikayet edeceksiniz.

Bir şey olmayacaksa bile canı sıkılsın yeter.
  • chicha_v2  (11.08.21 16:51:03) 
alo maliye
beyaz masa (en azından istanbul için)
cimer

hepsine yazın
  • co2s2  (11.08.21 17:03:09) 
maliyede sıkıntı olmaz ama zabıtaya haber verirken mutlaka isimsiz ihbar verin.


  • roket adam  (11.08.21 17:07:23) 
Teşekkür ederim. Şikayetçi olarak kimliğim ifşa olsa bile benşm için sorun yok. Gram korkum yok bunlardan.


  • goklerdengelenkarar  (11.08.21 17:43:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.