[]

kampta tuvalet işini portatif olarak nasıl hallediyorsunuz?

sorum "çukur aç oraya yap"çılara değildir.

bunun için satılan ürünler var. sizin kullanıp memnun olduklarınız hangileri? örneğin poşete dışkıladıktan sonra kamp boyunca nerede tutuyorsunuz o poşeti? şu üründen bahsediyorum: www.kamperest.com


 
Çukur açan tayfaydanım, kamptan uzağa ağaca asmanı tavsiye ederim.


  • hasmetizm 2046  (11.08.21 12:02:27) 
Bu örnek yolladığınız naylon torbalı ürünler dünyanın en gereksiz şeyi. Eğer illa alacaksanız kendi konteynerı olan üst segment bir şey alın. Neden? Şimdi hesaba katmanız gereken birkaç husus var. Birincisi kampta her zaman her yere çöp atamayacağınızı unutmayın. Bazen yanınızda biriktirmeniz gerekiyor. Doğal yollardan uğurladığınız dışkınız bir soruna yol açmazken, bunun gibi naylon poşete girdiği zaman ürettiğiniz bu "ürünü" atacak bir çöp kutusu bulmalısınız, çünkü madem ortaya bırakacaksınız neden bir de naylona sarasınız değil mi? eğer çöp yoksa koku geçirmez bir çöp kutusu arayışına girmeniz daha hayırlı olacaktır. (çünkü her halükarda bir çöp poşetini yere açıp rahatça doldurabilirsiniz. önemli olan sonrası.)

Bir ikincisi bu tarz ürünler daha konforlu ya da daha "kolay" değil. Bunu yanınızda taşıyıp, kullanmadan önce kurup, sonra kaldırıp hatta belki kampınız bitmeden temizlemeniz gerekebileceğini unutmayın. Bu dediğim üst segment ürünler için de geçerli.

şöyle bir şeyden edinebilirsiniz; www.youtube.com
  • mentuhotep  (11.08.21 12:24:23 ~ 12:29:04) 
Ormanın içinde dışkılamak için dünyaya bir tane daha yüzyıllarca kaybolmayacak plastik poşet eklemeniz ne kadar mantıklı?

Bu tip ürünler hem temiz değil hem çevreci değil.

Tek kullanımlık poşetli olmayan kapaklı ve altında tanklı modeller var. Hem koku sızmamış olur. hem de daha çevreci.

(git: www.istanbuldoga.com )
  • zimbirik  (11.08.21 14:20:24 ~ 15:16:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.