[]

firma maillerim spam'e düşüyor

kendi domainim,

nasıl düşmemesini sağlarım?


 
senin attigin mailler baskasinin adresinde mi spame dusuyor? yoksa sana gelen, okumak istedigin mailler mi spame dusuyor? oyleyse nereden gelenler dusuyor?


  • robokot  (11.08.21 13:07:31 ~ 13:08:00) 
Mailinizi yandex kurumsala aktarın ücretsiz olarak dkim ve mx ayarlarınızı yaptıktan sonra krndi donaininizden attığınız mailler sorunsuz ulaşacaktır


  • delikedidilimiyedi  (11.08.21 14:11:02) 
benimkiler başkasının spam'ine gidiyor.


  • duyurukullanıcısı  (12.08.21 13:59:43) 
o zaman kendi domainin kara listeye alinmis olabilir. kendi domainin spame dusmesini engellemenin garanti bir yolu yok. mesela bir suru alici senin maillerini spam olarak isaretlemisse karsidaki kisinin mail saglayicisi seni spam olarak gorecektir o gunden sonra. domainin eski sahibi varsa o da kotu amaclar icin kullanmis olabilir. spam sayilabilecek (veya yapay zekanin spam olarak algilayacagi) icerikler yolluyorsan spam olarak isaretlebilir, gelecek icin daha supheli listede olursun. liste uzar gider yani. bunun garanti bir yolu olsa kimse spame dusmezdi.


  • robokot  (12.08.21 15:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.