[]

Nutuk kitabının farklı versiyonları mı var

Günümüz türkçesi ile yazanlar var, tam metin yazanlar var, 230 sayfa diyen var 500 sayfa diyen var. Biz hangi nutuk u alalım okuyalım, günümüz türkçesi ile ama tam metin olanı hangisidir, veya yayınevi önerisi var mı? Teşekkürler




 
Orjinali yaklaşık 900 sayfalık bir kitap. Biliyorsunuz yazım puntosu sayfa ölçüsü vs. göre sayfa sayısı değişebilir. Yayınevi değil ama bir seslendirme önerisi vereyim spotify'da kaliteli bir seslendirmesi var ozer do adlı bir kullanıcı yayınlamış baya isi bir seslendirme.


  • mkrk  (11.08.21 11:57:30 ~ 11:57:41) 
İsbankasi yayinlari olabilir.


  • invictae  (11.08.21 12:35:46) 
ibb'nin yeni hazırladığı çok güzel. hem nutuk okuyorsunuz hem de o an anlatılan konuyla ilgili o dönem yaşayan kişilerin anıları da ufak ufak parçalarla eklenmiş.


  • bronz böcek  (11.08.21 12:39:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.