[]

Hangi üniversite ?

Okuyan bilen vs varsa yardımcı olabiir mi? (Genel yorumlar bekliyorum)
(Olumsuz yorumlarda olabilir)

a)Doğu Akdeniz Üni
b)Yakın Doğu Üni
c)Lefke Avrupa Üni
d)Uluslararsı Kıbrıs Üni
e)Uluslararası Final Üni

Not: Lütfen hiçbiri demeyiniz.

 
Sadece isimlerini duymakla birlikte Yakın Doğu Üniversitesi daha iyidir diye düşünüyorum.


  • havadakarada  (11.08.21 00:55:03) 
Kıbrıs'ta 10 sene kadar yaşadım. Üniyi de ukü de okudum. Bölüm belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum.

Final bildiğin bina üniversitesi zaten yeni açıldı çok bir bilgim yok.
Lefke avrupa adanın öbür ucunda ulaşım falan büyük sıkıntı akademik olarak ne durumda bilmem.

Yakındoğu kampüs olarak çok güzel. En karagözü de budur. Sahibinin oğlu başa geçince radikal saçmalıklar yaptı. İyi hocaları çok para istiyorlar diye göndermek gibi :)

Ukü kampüsü idare zaten büyüyor. Akademik olarak çok sağlam hocaları var. Tabii ben mezun oldum şu an da ne durum da bilmiyorum. Avrupa ve Türkiye'den uçan hocalar sık sık gelirdi. Evrak işi için allah yardim etsin. Klasik kıbrıslı işi baştan savması en çok bu ünide bence. Bana göre bu okul kurumsallaşamamış. Çok saçma sapan olaylar yaşadım ancak ailem orada olduğu ve hocaları falan sevdiğim için kaldım. Yoksa pek de çekilecek bir yer değil.

Bunların arasında tabii ki en iyisi doğuakdeniz'dir. Hem yarı devlet olması hem daha köklü olması 1 adım öne geçiriyor. Kampüsü tam türkiye ünisi gibi.

Dediğim gibi bölüm söylerseniz hepsinde okumuş arkadaşım var yardımcı olurum.
  • Başkalaşım  (11.08.21 01:51:34) 
doğu akdeniz 1
yakın doğu 2

illa bunları tercih etmek durumunda kalsaydın bu ikisini bu sıralama ile seçerdim. diğerlerini bilmiyorum zaten yeni kurulmuş olmalılar bu ikisine göre.
  • debian  (11.08.21 11:43:02) 
kıbrıs olacaksa eğer öncelik odtü kıbrıs niye değil?


  • pardus  (11.08.21 11:44:13) 
Hukuğa gitceksen uluslararası kıbrısa git, doğu akdeniz’de çok zorluyorlarmış.


  • lewis martin  (11.08.21 13:22:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.