[]

Profesyonel Aşçılık Eğitimi ve Mevcut İş

Selamlar,

Bu yıl içinde piyasadaki mevcut okullardan birinden profesyonel eğitim almak istiyorum. Ama normalde yaptığım iş bambaşka tabii. Benim gördüğüm bu okullarda bir hafta içi bir de hafta sonu ekibi var. Mevcut işimi bırakmadan (maddi kaygılardan ötürü) hafta sonu grubuna dahil olsam bir süre sonra aşırı bir yorgunluk olur mu sizce?

Yani dersler nasıl geçiyor, aşırı yoğun mu bunu öğrenmeye çalışıyorum. İşini bırakmadan bu okullara devam eden var mı? Ya da msa, usla gibi okullarda eğitim görmüş insanlar da yardımcı olabilir.

Teşekkürler

 
Bunu yapan tanıdıklarım var.

Kurslar öyle laylaylom hobi maksatlı olmadığı için oldukça ciddi ve yorucu olabiliyor. Bir de öğrendiklerinizi uygulamanız da gerekiyor, arkadaşım evde gece yarılarına kadar yemek yapıyordu kurstan arta kalan zamanlarda. Çünkü sınavları falan da ciddi zorlu geçiyormuş.

Adı üstünde profesyonel aşçılık yani adamlar bu işi meslek olarak yapacak insan yetiştirme derdindeler. O yüzden iyi düşünün.

Mutfak işleri bayaa ast üst ilişkisinin olduğu yerler, fiziksel olarak da çok yorucu bunları da göz önünde bulundurun.

Bir de kurs sonrası bu işi meslek olarak yapma niyetiniz varsa, staj yapmanız gerekiyor belli sertifikalar için. O stajlarda da mutfağın en alt kademesinden başlıyorsunuz
  • anten  (10.08.21 19:48:45 ~ 19:50:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.