[]

davaya katılmadım ne yapmam lazım?

cumhurbaşkanına hakaretten adıma dava açıldı, ifade verdim. temmuz ayında duruşma olmuş ama bana ne kağıt geldi ne bir şey. bir sonraki dava ne zaman nereden öğrenebilirim? gitmezsem polis zoruyla mı götürüleceğim?




 
edevletten dava sorgulamadan görebilirsin. evet davaya gitmezsen bulunduğun bölgenin polisine zorla getirme talimatı gönderebilir.

lakin adam falan öldürmediysen paldır küldür evini basıp yapmıyorlar bunu. genelde karakoldan bir polis iletişim numarandan arayıp "bize talimat gelmiş bir zahmet atla git şu davana bunu da atlarsan başına iş açarsın " gibisinden iletiyor ilk etapta.
  • syozkn  (09.08.21 17:58:19) 
vatandas.uyap.gov.tr Buradan e devlet şifreniz ile girip dava dosyasına ulaşabilir ve mahkeme tutanağını okuyabilirsiniz . E devlette sadece davayı görürsünüz uyapta tüm dosya içeriğine ulaşabilirsiniz


  • delikedidilimiyedi  (09.08.21 18:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.