[]

Eksisozluk siralama düşmüyor

10 gün önce 10 entrymi girdim, 45binde mesela pazara kadar 43 bin oluyor, bazen hatta haftaici de düşmüyor, pazar gunu hop 45 bin yine

Her gun giriyorum

Neden boyle oluyor?

 
Onu öyle takip edersen kafayı yersin. Hesabı açtıktan sonra en az 12-15 ay sıra gelmesini bekleme hesaplar blok blok onaylanıyor. Yani ortalama 16 binlere geldiğinde hesabın onaylanır onun dışında 2 bin sıra ilerler 3 bin sıra geriler oralara takılma, bir senenin sonunda belli bi noktaya gelirsin. Her gün girmene de gerek yok 90 günde bir bir kez girsen bile aynı şekilde ilerliyor süreç; 90 gün içinde girmezsen hesap donduruluyor ama ona dikkat et.


  • Zaman Tamircisi  (09.08.21 13:35:43 ~ 13:37:21) 
takip etme bir manası yok. 6 7 ay sonra kontrol et.


  • biravekahve  (09.08.21 13:42:01) 
eğer sistem hala aynıysa,

10 entry'i tammaladığın gün önemli. Fakat her gün "o gün girenler" içinden sıralama yapılıyor. Yani sen geçen yıl 10 entry tamamlamıştın diyelim, şimdi giriş yaparsan zamana göre sıralayıp seni 43 bine koyuyor, bazen senden önce yazmış olanlar giriş yaparsa önüne geçtikleri için 45 bine düşüyorsun, vs. vs. Bu yüzden son birkaç bin kalınca arada girmek önemli olabilir.
  • nhk ni youkosu  (09.08.21 14:43:17 ~ 14:43:45) 
haftada 2-3 kere girip 5-6 tane entry oyla falan.
2 ay sonra yazar olursun

  • alt4y  (09.08.21 14:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.