[]

Yüksek lisans mülakat notumun açıklanması gerekmez mi?

Merhaba,

Beykoz Üniversitesi'ne klinik psikoloji yüksek lisans başvurusunda bulunmuştum; sınavına, mülakatına girdim. Sınavım güzel geçtiği için mülakata çağrıldım zaten ama mülakattan sonra notum açıklanmadı. 45 kişi mülakata girdik, sadece 26 kişinin sonucu açıklanmış. Geri kalanlar yedekte bile değil.

Mülakat notları da çok saçma, bazıları 100 bazıları 10-20-45 alan bile var.

Mülakat notlarını açıklamadan reddetmeleri saçma mı, bana mı öyle geliyor? Bazılarının mülakatına 100, bazılarına 10 verdikleri için işkillendim bu durumdan.

Okulu aradığımda bilgi veremediklerini söylüyor.

Notumu öğrenmeye hakkım var mı? Ne yapabilirim?

Sonuçlar şöyle:
www.beykoz.edu.tr

 
birşey yapamazsınız.
türkiyedeyiz, isveçle karıştırdınız sanırım. türkiyedeki akademiden medet ummak mı haha..

cimere şikayet edin, yök'e yazın. içinizde kalmasın. sonucun değişeceğini beklemeyin.

başarılar.
  • rewlack  (09.08.21 12:52:02) 
Açıkçası şu yaptıklarından sonra bu okulda yl yapmak gibi bi amacım olmaz ama sinir oldum bu duruma, ben de bunları dikkate alıp başvuru yaptım vs diye. En azından ifşa etsem haksız mı olurum bilemedim.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (09.08.21 12:54:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.