[]

gittigidiyor alışveriş

sony in bir fotoğraf makinesini alcam burdan fiyat da oldukça iyi. fakat açıklamalarda böyle bir ibare var. bu sorun yaratacak bişi midir? böyle bir alışverişte bulunan yada bununla ilgili daha aydınlatıcı bilgisi olan var mı ?
bu arada makine : sony w220 299 tl.

teşekkürler.

ÜRÜNÜMÜZ YENİSİNDEN FARKSIZ REFURBISHED=SIFIRLANMIŞ ÜRÜNDÜR.
REBURBISHED=ABD deki BÜYÜK TOPTANCI VE MAĞAZALARIN STOK FAZLALARINI VEYA SEZON SONU ÜRÜNLERİNİ FABRİKAYA İADE EDEREK SIFIRLATMASIDIR.

 
açıklamada yanıltma var.

refurbished stok fazlası ve sezon sonu ürünlerinden oluşmaz. yıpranış teşhir ürünleri ve satılmış ancak geri gönderilmiş ürünlerin üretici tarafından sıfır haline yaklaştırılarak piyasaya ucuz fiyatlarla tekrar arz edilmesidir.
  • co2s2  (01.06.10 17:03:41) 
Stok fazlası ya da sezon sonu ürün falan değil onlar. Arıza sebebiyle firmaya geri dönen, tamir edilip tekrar piyasaya sürülen "ikinci sınıf" mallar.


  • alperz  (01.06.10 17:04:42) 
gittigidiyor'dan refurbished bir zen touch 20 gb mp3 player almıştım. hiç bir sorun yaşamamıştım satıncaya kadar. demem o ki kullanıcı profili düzgün ise al.

ayrıca refurbished fabrikaya arıza dolayısıyla gitmiş ve tamir edilip sıfırlanmış maldır. genelde 6 aylık garantileri olur, kutusu daha farklıdır vs. vs. vs.
  • nictir git  (01.06.10 20:19:08) 
o şekilde fujifilm finepix s 1500 aldım. 3 ay oldu çok memnunum. teknozirve diye bir satıcıydı. profili gayet iyi.


  • jaaaccckkk  (01.06.10 20:27:14) 
her refurbished kullanılmış, kutusu açılmış iade edilmiş demek değildir. bazı firmalar serisi biten, artık üretimi yapılmayan, popülerliği yitirilmiş ürünleri, ambalaj, dağıtım, reklam gibi maliyetlerini minimuma indirerek refurbished diye satıyorlar. burdaki refurbished yanlış bir kavram ama öyle kullanılıyor. genelde büyük satıcılar firmalarda toptan alıp çok büyük iskontoyla satabiliyorlar.
ebayde tek seferde 4000 tane refurbished olympus e 420 satışı olan bir satıcı vardı. orjinal janjanlı ambalaj yerine mukavva kutuda satıyordu makinaları. olympus üretimi bitirmiş e420 serisinin elindeki hepsini de bu adam almış. en son gördüğümda hala tek tük satıyordu.

  • badfan  (01.06.10 21:58:06) 
piyango oynamayı seviyorsanız işte bu tam size göre bir ürün ehe.


  • fukka  (02.06.10 10:30:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.