[]

Köpeğim ağlayarak uyanıyor

Ne olduğunu anlamadık. İlk başta ses çıkardı salondan ağlama tarzi gittik baktik. Sonra 15 dk sonra tekrar yapti. Ikisinde de ses cikardiktan sonra normal gözüküyordu ama koltukta yatarken yatağına gecti ikisinde de.

Sonra bizim odaya geldi. Yerde yatıyor gene bi 5-10 dk yatiyor tam uykuya dalacagiz gene bir anda aglar sekilde basladi hareket etmeye, bu sefer tam o haldeyken yakaladik böyle havliyor ama normal havlama degil, hareket ediyor vs. Sonra durdu.

Disari cikarttim acaba ishal vs artık birşeyi mi var diye ama yok rahatca disari cikti. Simdi misal ayakta bir sikintisi olmadan oturuyor.

Sabah veterineri arayacagiz ama gece gece dertlendik.

 
uyuyorsa ruya / kabus goruyordur, kedi kopek hepsi yapiyor. birden ve sık olması ilginc ama.


  • robokot  (09.08.21 04:44:24 ~ 04:44:33) 
Su ana kadar 3. Kez oldu. Misal su an yatiyor ama uyumuyor. Normal sakince yatiyor. Aglama yok sizlanma yok. Uyumadi daha başında bekliyorum. Sağına soluna dokunuyorum ama rahatsiz eden bir nokta yok.


  • logisticsmanager  (09.08.21 05:04:10) 
Evet şimdi yaklaşık 30dk yattiktan sonra bir anda gene kalkti. Gene biraz ses cikardi. Gene kalkti yatagina gitti. Orada bir sağa bir sola döndü. şimdi normal gene.


  • logisticsmanager  (09.08.21 05:46:42) 
Sıcaklarda çok kabus görüyor tatlışkolar. Ondan olabilir.


  • wild honey suckle  (09.08.21 08:48:11) 
Yok bir sıkıntısı var kesin. Uyumuyorken de iki kere oldu. Havliyor, alt bölgesini yerde tutuyor bir saga bir sola dönüyor. Iste ilk defa 6'dan 8e kadar bacağımın üstünde uyudu az önce bir 10 saniye kadar tekrar agladi simdi gene normal. 19 dakika sonra veterineri arayacagiz bakalim.


  • logisticsmanager  (09.08.21 09:11:40) 
bir yerine ağrı giriyor olabilir, sancısı olabilir.

alt bölgeyi yerde tutuyor dediğiniz için aklıma sıcak hava + klima (varsa tabii) ikilisi sonucu idrar yolu enfeksiyonu, sistit tarzı bir şey geldi.

ishal değil demişsiniz ama çiş yapmasında bir sıkıntı var mı?
  • blatta hiberna  (09.08.21 09:50:25 ~ 09:50:47) 
Üzüldüm sabah sabah bir gelişme olursa yazar mısınız ?


  • fıytfıyt  (09.08.21 11:01:16) 
Köpeğim reaktif olduğu icin video yolladım veterinere videolari baktığında acil durum olmadigini tahminen gaz sebebi ile böyle bir sorun yasadigini söyledi (iki gündür çok ot yiyordu, dun aksam da kakasi böyle bir parca halinde ishale yakin gibi yumusak çıkmıştı). Bloat olabilir mi diye korkmustuk ama olsa su ana kadar ölürdü zaten dedi nefes alamazdi, bizimkisi az önce ayaktaydi benle beraber disari cikacak sanip atladi falan. Ki sancilari da 15-20 saniyeden 5-6 saniyeye düştü. Sabah 6dan 8e kadar bacagimin üstünde yatti bol bol gaz cikardi onun etkisi diyoruz.
Neyse bugün gene devam ederse yarina randevu verecek veteriner. Birşey olursa zaten gece artik sos veteriner yapacagiz.

Ne zormus vallaha hanimla 2 saat uyuduk endiseden, bebek gibi basindaydik sabah 3ten beri.
  • logisticsmanager  (09.08.21 12:08:32) 
sabah akşam iki ercefuryl'le toparlanır hemen.
veterineriniz bir şey vermedi mi?

klimanız varsa direkt yere değil, tavana ya da karşıya üfleyecek şekilde ayarlayın, bir de yıkanıyor ya da denize falan giriyorsa ıslak bırakmayın.
üşüttü bir şekilde demek ki.

geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (09.08.21 12:33:23) 
@blatta ilac değil de doğal destekleyici haplardan verdi. Ismi ultradiar, aciklamasi;
"Yaban mersini tozu, keçiboynuzu, montmorillonit ve aktif kömürün kombinasyonu, gazları, sıvıları ve toksinleri büyük bir emme ve emme gücüne sahiptir. Ayrıca bağırsak mukozasını kaplayan bir film oluşmasını sağlar. Laktik ferment hidrolizatı ve bira mayası, yerel doğal savunmaları uyarır ve bağırsak florasını güçlendirmeye yardımcı olarak fırsatçı bakterilerin etkisini azaltmaya yardımcı olur."

Yok bizimkisi reaktif olduğu için mama ile beraber ödül de çok veriyoruz (tavuk sosis, peynir, dana ciğerinden ödül vs). Tahminen midesi bozuldu. Son günlerde islandi ama her islandigi zaman iyice kuruladim eve geldiginde. Klima zaten yok.
  • logisticsmanager  (09.08.21 12:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.