[]

Spor takip saati ?

Merhaba herkese.
Spor yaparken kalori harcama, mesafe takip ve kalp ritmini ölçen basit ancak kaliteli bir fitness tracker arıyorum.

Garmin gibi çok uçuk fiyatlara ya da oksijen miktarını ölçecek detaylara ihtiyacım yok.

Smart watch almayı düşünüyorum. Arama yapma, mesaj atma gibi beklentilerim de yok. Basic özellikler olsa olur.
Apple watch benzeri çok ucuz ve çakma bir tane denedim 1 haftalığına, kolumda güzel durduğunu düşünüyodum ancak sağı solu çizilince geri verdim.
Apple watch'ın direkt kendisini önerir misiniz? önerirseniz hangi nesil işimi görür?
teşekkürler.

 
arama yapma, mesajlara cevap verme, müzik dinleme gibi beklentileriniz yoksa garmin forerunner 45, forerunner 245 veya suunto 3 alabilirsiniz. bunların fiyatları yaptıkları işe göre uçuk değil.

apple watch alacak olsam en az se alırdım, ama o bile yukarı yazdığım garmin'lerden pahalı.
  • malheiros  (08.08.21 19:55:24) 
Telefonunuz iPhone herhalde, maceraya gerek yok, Apple watch se alın geçin.


  • orient blue  (08.08.21 20:12:55) 
apple watch'ı öneririm. almadan önce gereksiz buluyordum, ayrıca pil ömrünü kısa bulduğum için almaya gerek görmüyordum.

bir ay önce 6 serisini aldım. kendimce faydaları şöyle:
Telefonun uzağındayken gelen mesaj vs için iyi oluyor.
Günlük düzenli yürüyorum; yürüyüşleri takip etmesi, her km'de küçük bir titreşimle uyarı vermesi güzel. Daha önceleri fitbit kullanan biriyim, fitbitten daha iyi bulduğumu söyleyebilirim.
kalp, oksijen vb gibi özellikleri pek kullanmıyorum.
ana ekranda takvimi görmek iyi oluyor;
kolu kaldırınca sesle hatırlatma ve alarm kur gibi komutları kullanmak iyi oluyor. ben de daha yeni yeni öğreniyorum. ama özetle faydalı bulduğum bir alet. hele sportif faaliyetleri olanlar için daha da kullanışlıdır diye tahmin ediyorum.
  • panamera  (09.08.21 09:46:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.