[]

home office çalışma

selamlar!herkese mutlu pazarlar..home office çalışmak..insanın kulağına oldukça hoş geliyor,işe gitmeden evinden,kafe'den,lokanta'dan yada internetin olduğu yerden bilgisayarınla iş yapmak.böyle bir iş yapmak istiyorum,bu mümkün müdür?..hayatımda büro,ofis,şirket vb işyerlerinde hiç çalışmadım böyle ortamları hiç bilmem..yani böyle bir iş için başvuru yapabilir miyim?..ayrıca bu şekilde çalışan kişiler home office olayının artıları ve eksileri nelerdir..avantajı dezavantajlarından fazla mıdır?.böyle çalışmak istesek nereden ve nasıl başvuru yapabiliriz?..bu işe çok talep var mı?




 
soruyu cozemedim; sizin bir mesleginiz yok ve boyle bir is mi ariyorsunuz? home office olan bir suru is turu var. ne mezunu oldugunuzu vs soylerseniz daha net bir cevap verilebilir.

avantaj ve dezavantajlari kisiden kisiye degisir ama tedarik zincirinde calisan biri olarak;
avantajlari; sessiz sakin is yapmak istediginde daha rahat
eh evde olmanin verdigi rahatlik var. ogle aralari bizde 2 saat, ben spora gidiyorum.
benim mesafem kisa da olsa gunde 30-35dk yoldan kazaniyorum.

dezavantaj; calisanlar ile olan iletisim cok dusuyor. malesef teams uzerinden falan toplanti yapmak ile karsilikli konusmak ayni degil.
acil bir konuda falan herkesi topla, toplanti yap falan ofiste olmaya oranla cok daha zor. ofiste 2dk 3-4 kisi toplayip konusurken simdi herkesin takvimlerine bakip bilmem kac saat sonraya 15dk koymaya calisiyor insan.
eh evde oturdukca sikilinabiliyor. ofisteki iki dk goygoylar ozleniyor.
calisma saatleri karisiyor. aman iki dk yapivereyim denilen cok sey oluyor. o limiti iyi ayarlamak lazim.
  • logisticsmanager  (08.08.21 15:24:42) 
o kadar çok genel bir soru sormuşsun ki sadece, avantajlarını dezavantajlarını söyleyebilirim.

avantajları
evden çalışıyorsun, işe gitme derdin yok, toplu taşıma vs uğraşmıyorsun, istersen yazlığına git ordan çalış, istersen kafeye git dicem ama kafelerde çok olmuyor, bi kere denedim arkama ergen tayfası oturdu a.. koyayım g.. koyayım diye bütün gün küfürlü konuştular toplantılara giremedim.
sessiz sakin ortam,
kendine vakit yaratıp kişisel işlerini halledebiliyorsun

dezavantajları
insan çalışıyor olsa da sosyalleşmek ister, ben iş arkadaşlarımla vakit geçirmeyi severim boş yaparız arada bu ortadan kalkıyor, bu tarz ortamları sevmiyosan dezavantaj olmayabilir.
bazı şirketler yemek parası ödemeyi bırakıyorlar bu masraflar sana kalıyor, elektrik vs kullanımı da artıyor doğal olarak.
eğer hep evden çalışıcaksan kendi evinden soğuyorsun bi yerden sonra yataktan kalkıyorsun bilgisayarın başına ordan kalkıyorsun yatağa, sıkıyor bi yerden sonra.
  • nahtoderfahrung  (08.08.21 15:27:59 ~ 15:28:41) 
hiç iş tecrübesi olmayan birinin remote iş bulabileceğini sanmıyorum.


  • benaslinda  (08.08.21 16:30:22) 
dropshipping yapabilirsin.


  • oldtimer  (08.08.21 16:49:44) 
Egitimi iyi olmayan vasfı olmayan birine home office iş vermezler. Mesela veri analizi konusunda uzmansınız veya sap konusunda iyisinizdir o zaman home office seçeneginiz olabilir.


  • limonlu eksi  (08.08.21 19:36:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.