[]

Sürekli ex'lerinden bahseden sevgili

Selam herkese.
içinde küfür olmadığı halde küfür gerekçesiyle silinen duyurumu tekrar paylaşıyorum.

Başlıkta da belirttiğim gibi, erkek arkadaşımın eski sevgililerinden, takılmalarından, uzunlu kısalı maceralarından çok sık bahsetmesinden şikayetçiyim.
Şu şekilde oluyor, eski günlerinden alakasız bir şey anlatıyor mesela "o dönemde de bir gönül meselem var, moralim bozuk", "e tabi o zamanlar hızlı zamanlarım", "bir ara şuraya çok sık giderdim, bir kız arkadaşım vardı oralıydı" tarzında, hikayelerin içine serpiştirilmiş detaylarda geçiyor. Ben bazen üstünde durmuyorum, bazen kurcalayabiliyorum özellikle de çapkınlık, aldatma, ayrıl-barış durumları varsa öyküde. Sonra da tadım kaçıyor. Bazen de "eehh ama artık, senin eskileri mi dinleyeceğim ben sürekli" diyorum.
Yaşanmışlıkları tabii ki olacak ama bu kadar bahsettiğine göre aklından çıkmıyorlarmış gibi geliyor. Bu düşüncemi kendisine söylediğimde kabul etmiyor elbette. Biraz da melankolik bir tip olduğu için içip efkarlandığında falan kafamda deli sorular oluşmaya başlıyor, keyfim kaçıyor.
Bir insan niye böyle yapar? Siz de yapıyor musunuz, size yapıldı mı? Farklı görüşler almak istedim. Sağolun şimdiden.
* Kendisi 40 yaşında erkek bu arada.

 
yapılmaz yapmamalı. ben olsam uyarırım ısrarla yapıyorsa da ilişkimi keserim. normal değil bu. nezaketen bahsetmemesi gerekir.


  • jelly bear  (08.08.21 11:37:25) 
Asla. Ben eşime çok sormadigi sürece herhangi birşeyi anlatmadım. Iki tane kötü iliskiden örnek verdim o kadar.
Yapilmamali. Aklı başında yetiskin insan yapmamali

  • logisticsmanager  (08.08.21 11:38:48) 
büyüyememiş.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.08.21 11:41:19) 
beni tefe koyarlar ama ben burda acaba içip efkarlanınca eskileri mi özlüyor gibi bir durum hissetmiyorum. bazen bir konuyu anlatacaksın mesela yanında eski sevgilinle gitmişsin falan, ondan bahsetmeden nasıl anlatacaksın? yanımda mahmut vardı mı desin? hikayeye bütünlük katmaya çalışıyor da olabilir. olayları, anıları o anıda olan insanlarla birlikte hatırlar insan.

he ama bu durumdan rahatsızlığını dile getirdiysen yapılmaması lazım. o ayrı.
  • my leave requests  (08.08.21 12:02:52) 
Buyuyememis, ozguvensiz.
40 yaşından sonra da değişmez kolay kolay.

Açık açık söyle ya da bir gün sen de anlat.
Ahmet vardı, çok seviyordum, ama başkalarıyla dik görüşüyordu, sonra ona olan bagliligim azaldı ve aynı zamanda osmanla görüşmeye başladım de. Sonra da terk ettim ikisini de diye anlat.
Rahatsız olursa sen ne anlatıyorsun bana de.
  • kisa  (08.08.21 12:07:21) 
buyuyememis, ozguvensiz +1. ben olsam canimi sıkmasına daha fazla izin vermezdim.


  • in vino veritas  (08.08.21 12:15:42) 
Gereksiz. Yapmam, yapılmasına tahammül etmem.

"Bu bilgi günlük hayatta ne işimize yaricak hocam" de
  • abuzer  (08.08.21 12:34:18) 
Valla rahatsız olduğunu belirtmene rağmen hala devam ediyorsa sıkıntı. Hani bazen insan boş bulunup bişeyler söyler ya da gereksiz ayrıntılara falan girer normaldir ancak karşındaki kişi eğer o ayrıntılardan rahatsız olduğunu söylerse de bu sefer biraz dikkatli olmaya çalışırsın. Dikkatli olmuyorsan/olamıyorsan ya karsinin dediğini pek sallamıyorsundur ya da o özellik senin artık karakterin gibi bişey olmuştur ve değiştiremiyorsundur. Her iki durum da sıkıntılı gibi.


  • j r r tolkien hayrani  (08.08.21 12:47:12) 
Berbatbombos bi insan surekli eski anilari anlatmak zaten rezalet

kova burcu erkegi mi acaba ya :d duygusuz biriyse umrunda olmadan anlatiyordur ama cok bos insan imaji vermis hizli zamanlari falan filan iyk
  • ala09  (08.08.21 12:50:41) 
ben de yeni insanlara eskiden yaptığım şeyleri, gittiğim gezdiğim yerleri anlatırım ama çok çok gerekli değilse eski sevgili muhabbetlerini anlatmam hiç. "bir ara şuraya çok sık giderdim, denizi çok güzel" şeklinde değiştiririm. ne diye durup dururken eskiyi karıştırayım şimdi. geçmiş, bitmiş, geçmiş.

bana biraz eskiyi özlüyor, şu andaki durumundan mutsuz ve ben zamanında çok piçtim ayakları yapıyor gibi geldi. orta yaş bunalımı.
  • chezidek  (09.08.21 20:46:09) 
Biz de eşimle sohbet ederken bazen ben bazen o "bi flörtümle gitmiştik oraya" gibi kırıntılar geçiyor cümlede hatta bazen "o değil de şununla mı gitmiştik acaba" dediğinde ben "tabi o zamanlar hızlı zamanların" diye takılıyorum, gülüyoruz.

Ama sürekli sürekli böyle eskileri yad etmiyor, öyle olsa ben de rahatsız olurum. Bu detaylara ihtiyacım olmadığını, rahatsız olduğumu söylerim. Sizinki biraz ezikliğinden yapıyor gibi geldi kusura bakmayın. Konuşun, düzgünce uyarın, hala devam ediyorsa daha kapsamlı aksiyonlar alabilirsiniz.
  • chicha_v2  (10.08.21 13:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.