[]

evlilik teklifi önerileri

arkadaşlar evlenme teklifi edecem de bir türlü karar veremiyorum nasıl edeceğime biraz sürprizli bişeyler istiyorum. her türlü öneriye açığım

-kız arkadaşım yüzüklerin efendisini seviyor baya. bununla ilgili bişeyler olabilir
-ortak tanıdığımız yakın arkadaşı ekstrem evlilik teklifi sevdiğini söylüyor. yamaç paraşütü ya da dalış gibi bişeyler

benim kafamda da at çiftliğine götürüp beyaz atımdan atladıktan sonra yüzüklerin efendisinden bir replik söyleyip olayı bağlamak. (repliği de bulamadım seriyi tekrar izleyecem :D

 
Hicbir kadin evlik teklifinde yer almasini isteyecekkadar yuzuklerin efendisi sevmez. Hatta kadin diye daraltmamak lazim. Hicbir dizi film vs girmeyin. Ne kadar az show o kadar iyi


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.08.21 11:18:18) 
Valla nişanlımla buluştuk. Bana Gül almıştı onu verdi. Beni atakulede yemeğe götürdü. Sonra botanik parkta bir banka oturduk tenha bir tarafta. Çıkardı yüzüğü teklif etti. Kabul ettim öptüm. Sonra tunalıya indik bira içtik. Gayet güzeldi samimiydi.

Böyle aşırı kalabalık ekstrem teklifleri aklım pek almıyor, instagramda teklif için organizasyonlar falan var. Onlara bakın isterseniz belki istediğiniz şeyler vardır.
  • Hallegadola  (08.08.21 11:35:24) 
biz haftasonu parise gittik
Pont de Bir-Hakeim'de eifel'e doğru bir hafif çıkıntı vardır
fotografçı bizi orada bekliyordu, bizi görünce uzaklaştı çaktırmadı
biz de yemeğe gidiyorduk, dur şurda duralım ne güzel manzara dedim
telefondan "eee parisle ilgili ne düşünüyorsun" diye videosunu çekmeye başladım
fotograçının kız arkadaşı yanımıza gelip, ben çekiym mi videonun kalanını dedi
Ona verdim
Evlenme teklif ettim

Hem telefonda o anın şaşkınlığı videosu var
hem fotografçıdan profesyonel fotograflar var
keyifli bir anı oldu

bunu neden yaptım? 2 sebebi var
1- Ben evlenme teklif edersem böyle teklif ederim narsistliği var biraz.
2- Kız anlatırken "frenemies"'e karşı puan kazansın diye.

ikisi de oldu
Şimdi her parise gittiğimizde, o noktadan geçerken aklımıza geliyor
küçük kızımıza da anlattık
  • Corc  (08.08.21 12:03:56) 
yüzüklerin efendisi ile bağlantılı bir şey yapmayın!


  • my leave requests  (08.08.21 12:03:57) 
Saruman kılığına girip yüzüğü elden teslim edin.
- tüm güçlerim senin olsun.

  • neymis  (08.08.21 12:04:34) 
Valla atı evlilik teklifine karıştırmak sıkıntı. At rahat durmaz ya da düşersin attan falan öyle kalırsın. Gerçi farklı bir açıdan bakarsak, attan düşerek ya da attan çifte yiyerek evlilik teklif etme de çok ekstrem bir evlilik teklifi olur. Yine de bence gerek yok öyle olaylara. Git direkt sade evlilik teklifi yap yeter bence.

Bu arada yüzüğün sahibi Sauron, saruman değil. Saruman kılığına girip evlilik teklif edersen çok değişik bir olay olur.
  • j r r tolkien hayrani  (08.08.21 12:52:27 ~ 12:54:16) 
Ekstrem seviyor dediğiniz için helikopter geldi aklıma.
Benim arkadaşım profesyonel bir organizasyon firmasından yardım alarak sabah kuaförden başlayan bir organizasyon yapmıştı. Kız anladı tabii sonunda teklif geleceğini bu sebeple böyle uzun programlar yapay geliyor ama helikopter güzel bir deneyim olabilir.
youtu.be
Ayrıca arkadaş olur profesyonel olur biri kesinlikle ölümsüzleştirsin.
  • cilekli pasta  (08.08.21 13:59:17) 
yuzuklerin efendisiyle, atlarla ve ozellikle de ekstrem evlilik teklifleriyle ozel bir bagim yok ama fikriniz bana cok sempatik geldi niyeyse :) @j r r tolkien hayrani'nin dedigi gibi attan dusmemeye dikkat edin bence. ve kesinlikle birileri ölümsüzlestirsin.


  • in vino veritas  (08.08.21 15:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.