[]

Gürültü şikayeti için

En yetkili kurum neresi?
Belediye mi? Polis mi? Cimer'den şikayet mi?

Karşıda bir gazino var ve kafamızı patlatıyor artık. Siz kimi arayarak çözüm buldunuz?
Teşekkürler.

 
polis


  • oekuklu  (07.08.21 23:47:15) 
Ben hep gürültüyü yapan taraf olduğum için bunu hiç düşünmedim. Şikayetçi olan insanlar hep biraz kıl tipler gibi gelirdi. Hani gerçekten rahatsız olmuyor da prensipleri doğrultusunda hareket edenler gibi. Ama burada bireysel olarak bir kişinin yapacağı gürültü miktarından çok daha farklı bir durum, bence yetkili kurum belediyedir. Çünkü polisle sadece o günlü gürültüyü kesersiniz, beldeiye işyerinin sonrası için de önlemler, almasın sağlar. Ama pavyon , gazino gibi yerleri şikayet ediyorsanız ve yüzyüzeyseniz anonim kalın, ne olur ne olmaz.


  • eksisozlukokuryazari  (08.08.21 02:15:21 ~ 02:16:07) 
Açılın emekli albay geldi:) zabıtayı arayacaksınız. Eve gelip desibel ölçümü yapacaklar. Desibel sınırını geçiyorsa mekana ceza kesiliyor. Sınırı geçmezse yapacak bir şey yok.

Böyle bir olay başımıza gelmişti. Şikayet ettiğimiz mekanın mafyatik sahibi bizim şikayet ettiğimizi nasıl öğrendiyse (!) eşimi arayıp tehdit etmişti. Taşındık oradan sonra.
  • suicides underground  (08.08.21 09:26:17) 
belediyenin şikayet butonu var internet sitesinde. zabıta fayda etmez. konuşur sadece.


  • gizemli dede  (08.08.21 11:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.