[]

Olimpiyatta madalya sıralaması

Arkadaşlar merhaba, ülke sıralaması nasıl oluşturuluyor yani hangi madalya kaç puan yani katsayısı kaç? Bakındım da bulamadım ben.




 
Önce altın madalya sayısı, eşit olan ülkeler kendi içinde gümüş sayısına göre sıralı, eşit olanlr kendi içinde bronza göre sıralı.

0 altın 50 gümüş 100 bronz alan ülke 1 altın 0 gümüş 0 bronz alan ülkenin altında yani.
  • cek  (07.08.21 20:29:09) 
Tek sıralama tipi yok. Olympics com'da hem @cek'in dediği gibi hem de toplam madalya adetine göre sıralama var


  • birmilyonunvarmi  (07.08.21 20:50:55) 
once altin sayisina gore siralaniyor. cinin amerikadan daha fazla altini oldugu icin cinli kardeslerimiz su an birinci siradalar

istersen toplam madalya sayisina gore de siraalayabilirsin. bu durumda da amerika 1. cin 2. sirada

ama oncelikli siralama altin sayisina gore

olympics.com

mesela biz su an 32. siradayiz ama toplam madalyaya bakinca hop 20. siradayiz.
  • exlibris  (07.08.21 22:54:45 ~ 22:56:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.