[]

bu sene 5* her şey dahil otellerde hizmet kalitesi düşük müydü?

genelde gidip gelenlerden ve yorumlardan okuduğum kadarıyla çoğu kişi memnun değil. yemekler personel tarafından dağıtılıyormuş ve yetersiz elemandan dolayı sıra bekleniyormuş.

ağustos son haftası veya eylül ilk haftası 5* her şey dahil konsepte gidilir mi? aile değil 2 kişi olarak gidilecek. yoksa normal oda kahvaltı bir yere gidip paramızı normal mekanlarda mı yiyelim?


 
5* otel kalitesini ifade etmez, 3* olup 5* otelleri havada tokatlayacak tonla otel sayabilirim.
5* HD otele gidilir ama hepsine değil.

  • lappuntamento  (07.08.21 21:07:22) 
Yemeğin personel tarafından dağıtılması olayı niye handikap?

Yemek herkes tarafından didiklenmiyor. Yemek almayı bilmeyen denyoların israfa engel olunuyor. Hem daha steril. Ben bunda bi sıkıntı görmedim. Bu kaşık daha dedim, bir kaşık daha koyuldu. İçim rahattı.
  • baal  (07.08.21 21:43:40) 
beş yıldız var, beş yıldız var.

iş mevzuundan gittiğim isimli yerler hep aynı, hatta daha iyi. ayrı bir özen gösteriyorlar.

ben o otellerin hizmette geri düştüğünü/düşeceğini sanmıyorum. insanlar olumsuz deneyimlerini yazmaya teşnedir her zaman. olumsuz düşünme o yüzden.
  • mermize  (07.08.21 21:47:56) 
bu sene 5*'a gitmedim ama çevremden duyduğum memnuniyetsizliğin sebebi fiyatların çok ama çok artması sebebiyle gerçekçi olmayan beklentilere girmiş insanlar, her şey mükkkemmel olsun istiyorlar maalesef. bir de bayramda her yer olağanüstü kalabalıktı bu da servis kalitesini etkilemiştir.

eğer çok iyi otellere gidebilecekseniz her zaman (kasım aralıkta bile) gidilir. ama antalyanın isim yapmamış standart otellerine gidecekseniz bence bu paralara hiç gidilmez.
  • roket adam  (07.08.21 21:56:48) 
5* artık yetmiyor kategori yapmaya.

Bodrumda geceliği 3-5 binlik otel de 5*
Marmaris içmelerde Sea Star Marmaris de 5*

arasında dağlar kadar fark var.
ama ikisine de giden 5* otele gittim sanıyor :)

birinde akşam yemeğinde ahtapotlar karidesler çıkan 40 yemeklik açık büfe var
diğerinde ızgara hindi, patates kızartması, makarna, gazı kaçmış 2.5 litrelikten verilen kola.

oteline göre değişir yani.
  • Corc  (07.08.21 22:05:32 ~ 22:06:07) 
Bende sevmiyorum açık büfede garsonların servis yapmasını. Yemek adabı olmayan davarlar yüzünden bizde faydalanamıyoruz.
Ben mesela öyle yerlerde adama sürekli 1 kaşık daha koy, elini korkak alıştırma tarzı şeyleri söyleyemem utanırım. Halbuki kendim olsam 5 kaşık alacam.

  • les yeux blanches  (07.08.21 23:13:52) 
Sıkıntı yaşamadım. Önceki senelere göre aynı hizmeti aldım. Personel sayısı yeterliydi.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (07.08.21 23:17:58) 
Beş yıldızlı olan bir sürü otel arasında fark var +1

Ayrıca biz 2019 yazında gidip çok memnun kaldığımız bir otele bu yaz yine gittik. Hem fiyat her yer gibi fahiş derecede artmıştı, hem de hizmet kalitesi düşmüştü.
  • ozgurluk savascisi  (08.08.21 02:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.