[]

askerlik muayene/ teslim tarihi

şubeye sormuyorum çünkü; biraz havada bir soru ve ulaşmak imkansıza yakın. çalıştığım için de ha deyince şubeye gidemiyorum. ki bir kere gittim dışarısı mahşer yeri gibiydi.

önden söyleyeyim; net cevap aramıyorum tahminlerinizi, fikrinizi merak ediyorum zaten. teşekkürler şimdiden

şimdi soruma geleyim;

2018 sonunda bedelli başvurdum 2019 sonunda teslim tarihli gidecektim sağlık sebebiyle ertelettim. bu şekilde 2 defa ertelettim ancak bu sene gideceğim. her ertelettiğim sene askerlik yapacağım yer değişmiş. şimdi yine ya değişti ya da değişecek. ilk sorum bu; muayene olduğumda mı tekrardan belirlenecek yoksa belirlenmiş midir şimdiye kadar?

diğer sorum ise; hastaneden sağlam raporu aldığımda heyete çıkmam gerekecek mi tekrardan? erteleme için heyet mutlaka görüyordu 1 hafta sonra rapor çıkıyordu.

son olarak; aralık 7'si muayene tarihim ancak ben hemen teslim olmak , yılbaşını askerde geçirmek istemiyorum. ay sonuna kadar sürem var zaten ancak 26 ocak'ta da başka önemli bir işim var :) heyete çıkacağımı hesaba katarsak 20 aralık haftası muayene olsam en geç 29 aralık çarşamba gününe heyet raporum hazır alır ve ocak'ta asker olurum. şimdi bu teslim tarihini ne kadar sonraya verirler? çok geçe kalır mı? yoksa ocak aralık ilk hafta asker olur muyum :)

kısacası, muayene başvurduğum günden teslim tarihime aşağı yukarı kaç gün geçer

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.