[]

Xbox Series S

*Asıl soru:

Xbox Series S nasıl bilirsiniz?

-----
Gamer, oyun manyağı falan değilim de evde vakit geçirme süremiz arttığından bazen kafa dağıtmak için bir iki açıp kapayayım diye böyle bir şeyler almak istedim.

Zamanında Xboxun controllerını kullanmıştım çok rahat keyifli idi PS'na göre.

Ne bileyim F/P olarak iyi bir seçenek değil mi bu Series S şimdi?
-----

*Bonus Soru:
Bir de monitörüm veya TV yok projeksiyona bağlayabilirim performans konusunda sıkıntı olur mu?

 
sorunun ilk paragrafını okuduğumda en doğru tercihin series s olduğunu anladım. birebir sana uygun bir cihaz. marttan bu yana ben de 5 aydır falan kullanıyorum. haftada bazen 2-3 kere açtığım oluyor. ilk aldığım zamanlarda her gün oynuyordum neredeyse. bazen 4-5 gün hiç dokunmuyorum vs. evde de halihazırda 1080p monitör veya tv in varsa hiç ekstra masrafa gerek yok şu an 3700-380 lere alınabilecek en iyi oyun cihazı. piyasada muadili yok. ne pc ne konsol olarak bu kaliteyi yakalayabileceğin bir sistem imkansız bu fiyatlara. projeksiyon konusunu ise bilmiyorum.


  • fff02561  (07.08.21 14:52:10) 
Xbox kontrolcüsünü ben de seviyorum. 2013'ten beri xbox 360 kullanıyorum. 2 sene önce one x e geçmiştim hala duruyor. Xbox + game pass muhteşem bir dünya. Ev eğlence sistemi olarak da xbox daha başarılı yani sadece oyun için değil. O yüzden yemişim ps i yani. Neyse bu benim fikrim.

Series s ve x i ilk çıktığı günden beri takip ediyorum. S cidden o paraya o performansı sunan tek konsol. Tam bir fiyat / performans canavarı. Sadece depolamada belki sıkıntı yaşarsın biraz ama makinaya oyun doldurmayım 5-6 tane dursun bitirdikçe yenisini indiririm dersen uyar.. Diğer türlü uyumlu hdd'ler baya pahalı çünkü. USB den normal harici diski destekliyor muydu bak onu bilmiyorum ama normalde önceki seriler destekliyordu.

İstediğin her şeye bağlayabilirsin ne sıkıntısı olsun ki? Projeksiyonun ve perdenin baya kaliteli olması lazım ama güzel bir görüntü istiyorsan
  • ananiyimioguz  (07.08.21 15:50:03) 
Series S ihtiyaçlarınıza uygun. Bir de ucuz yöntemle game pass alırsınız aylik 15tlye falan gelecek şekilde, mükemmel olur.


  • aguen  (07.08.21 17:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.