[]

Damatlık

1. Hangi marka ve neden? (Tek krtiterim daha sonra da takım olarak kullanabilmek)
2. Kuşak ve/veya yelek olmalı mı?



 
Valla hocam düğünle ilgili her şeyi duyuruya sorup da duyuru camiasını düğüne davet etmemen de ayıp cidden. Bu yüzden seni kınıyorum.

Soruya kısmi cevap olarak da kuşak veya yeleğe gerek yok diyorum.
  • j r r tolkien hayrani  (07.08.21 13:05:16) 
ben damat dan almistim. yaka kisimlarina farkli bir kumas dikiyorlar ve dugmeleri degistiriyorlar. dugunden sonra onlari sokturup takim olarak kullaniyorsunuz ki ben de oyle yapmistim.


  • oscar  (07.08.21 13:30:35) 
Biz Ramsey’den almıştık. Denediklerimizin hepsinin içinde kalıp olarak en cuk oturan oydu. Yeleğe gerek yok bence ama kuşaksız olmuyor sanki.


  • hrvl  (07.08.21 13:40:27) 
avva. fiyatlar gayet makul, ayrıca kalitesi de hiç fena değil. bir kere giyeceğin bir ceket ve gömlek olacak bir de. ona göre al derim. evet ramsey'in çok iyi modelleri var, ama dediğim gibi tek seferlik bir şey.


  • mermize  (07.08.21 13:47:42) 
Ofisteki her evlenen Damat’ı tercih etti fiyat performans diyorlar eski haline dönüyormuş.
Benim tek tavsiyem giyince kolu bacağı iyi oynatın. Biz gittik özel terziye diktirdik o kadar çuvalla para verdik ilk eğilmede cart gitti pantolon. Yedeği olmasa ciddi rezillikti.

  • cilekli pasta  (07.08.21 13:54:02) 
Network
Kuşak yelek gereksiz

  • otopsicocugu  (07.08.21 15:21:21) 
Biz abdullah kiğılı dan aldık. Damat ve ramsey in kalıpları çok hoşumuza gitmemişti, buradaki çok güzel oturmuştu beyimin üstüne:) vücut tipine göre çok fark ediyormuş onu anladık.
Bu yüzden tavsiyem burada sayılan markaları bir tur gezmeniz.
Kuşak yelek almadık bence gereksiz.
Yakası çıkarılabilen bir modeldi ceket, başka düğünlerde falan giyiyor eşim arada.
  • somethinginthewayshemoves  (07.08.21 23:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.