(1)
Eskişehir'de sürücü kursu tavsiyeniz olur mu?
işini düzgün yapsın yeter. bir yere görüşmeye gittim, adam "sıkıntı yok diğer grupla derse girersin" deyince bitti benim için. a grubuna kayıt olup b ile girebilirmişim. ciddiyetsizlik. indirim de istemiyorum. sadece disiplin.teşekkürler.
işini düzgün yapsın yeter. bir yere görüşmeye gittim, adam "sıkıntı yok diğer grupla derse girersin" deyince bitti benim için. a grubuna kayıt olup b ile girebilirmişim. ciddiyetsizlik. indirim de istemiyorum. sadece disiplin.
teşekkürler.
0
ya ben lan neyse (
06.08.21)
hocam özel bir kurs tavsiyem yok ama ehliyet sınavını geçmek için sınıf derslerine katılmanıza gerek yok. orta zekaya sahip herkes verilen dokümana yarım gün bakarak sınavı geçebilir. o yüzden takılmayın o grup bu grup önemli değil gerçekten.
önemli olan direksiyon dersi. direksiyon dersi için ne kadar vakit ayrılıyor vs. bu önemli.
0
benevolent sun
(
06.08.21)