[]

Kız arkadaşa iltifat

Özellikle kadınların fikirlerini merak ediyorum.

Sevgilinizin size sık sık güzel iltifatlarda bulunması hoşunuza gidiyor mu?

Duyduğunuz yüksek iltifatlar "Bu kadar iyiysem, neden daha iyilerine layık olmayayım" türü düşüncelere sevk olmanıza sebep oldu mu hiç?

 
Bu beni begeniyorsa kadindan anlamiyor ne isim var bununla diyorum


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.08.21 19:59:55) 
genel olarak iltifat almayı seven biri değilim, sevgilim de sık sık iltifat eder, genelde kayıtsız kalırım ve dedğiniz gibi bir fikre kapılmam.

bu kadar iltifat etmesindense bana dikkat ettiğini/önemsediğini gösteren bir şeyi duymayı tercih ederim.
  • south park in kapusonlu uyesi  (06.08.21 20:08:56) 
Sık sık iltifat almayı sevmiyorum, yapmacık hissettiriyor bana. İltifat aldığımda bahsettiğiniz tarzda düşüncelerim olmuyor, genelde şakaya vuruyorum veya tatlı bir iki kelime söyleyip geçiştiriyorum sadece.

Ayrıca ''bu kadar iltifat etmesindense bana dikkat ettiğini/önemsediğini gösteren bir şeyi duymayı tercih ederim'' +1. Kendim karşımdakine iltifat etmeyi çok severim bu arada, onu da söylemiş olayım.
  • vestasy  (06.08.21 20:17:19 ~ 20:23:08) 
Aşırı çok hoşuma gidiyor


  • Hallegadola  (06.08.21 21:52:57) 
bence cok guzel bir sey hem iltifat hem onemsendigini hissetitecek ne varsa. asla daha iyisine layigim falan demem bu sadece aramizdaki iliskiyi guclendirir beni begendigini bilmek cok mutlu eder

daha iyisine layik mevzusu bambaska bir sey ya
  • ala09  (06.08.21 22:20:39) 
Hiçbir iltifatı olduğu gibi kabul edemiyprum, değersizlik saplantım var. Ayrıca aşırı derecede terk edilme şemasıyla yaşadığım için sürekli gidecek beklentisi içindeyim, en ufak bir yamuğunda ilişiği kesebiliyorum. Yani partnerimin gazına gelme gibi bir durumum hiç olmadı, olamaz da.

Sen içinden geleni samimiyetle yap. Giderse ettiğini muhakkak çekecek, onu bil. Ama bu kadar gidecek korkusu içinde de olma, kendimden bildiğim için söylüyorum,insan dikiş tutturamıyor. Travma varsa veya benim gibi çok ağır bir terk edilme şemasıyla yaşamışsan bunu lütfen acilen şifalandırmaya çalış, terapi al bişey yap. Cidden çekilmiyor çünkü.
  • 1bir1bir1  (07.08.21 00:13:42) 
Doğru olduğunu bildiğim bir iltifat alıyorsam hoşuma gidiyor, samimiyetsiz buluyorsam kafamın içinden "sie lan", sesli olarak "teşekkürler" diyorum.

Örnek: benim burnum şu an estetikli, eski hali gerçekten kötüydü. O dönem takıldığım biri "güzel burunlum" demişti, güvenilirliğini kaybetmişti. Sonrasında söylediği hiçbir şeyi samimi bulamadığım için tatlı tatlı uzadık.

Çok yüksek iltifatı da güvenilir bulmuyorum. Daha iyisine layık olmak değil de, yalan geliyor bana. İltifatı hareketlere yansıtmak daha çok hoşuma gidiyor. Örnek: dışarı çıkarken kıyafetime özendiysem "çok güzel olmuşsun"dan ziyade uzun uzun bakıp gülümsemesini tercih ederim.
  • galileo figaro magnifico o o o o  (07.08.21 16:05:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.