[]

Sportive/sahte urun

Satar mi? Nike'in bi ayakkabisini cok begendim, hicbir magazada bulamayinca sportive'in kendi sitesinden online siparis verdim.

Ne biliim biraz hayal kirikligina ugradim gibi. Sportive'in sahtelik acisindan bi yamugunu biliyor musunuz? Veya bir sekilde kontrol edebilir miyim? Ulen bi ton da para saydim, gorece pahali modellerden birisiydi. :/


 
Hayal kırıklığına neden uğradınız?

Ben indirimle internetten nike şort aldım 2 adet. 2 sene önce 28 llira civarıydı teki. Gayet orjinal futbol şortlarıydı.
Fiyatından şüphelendiyseniz, arada güzel indirimler yapıyorlar
  • neysene  (06.08.21 20:05:16) 
Yok, fiyatta indirim vardi ama oyle aman aman degildi. 950'den 750'ye dusmustu.

Sagi solu boyle uc bes giymede patlayacak gibi geldi bana. Malzemesi dandikmis gibi hissettim. İlk defa boyle oldu.
  • invictae  (06.08.21 20:15:20) 
hangi nike oldugunu yazmamissin ama ingilizcen varsa bu site: legitcheck.app

icinde pek cok urunun sahte / gercek oldugunu ayirdetmek icin bakman gereken butun detaylarin listesi var. eger urun kutuphanede yoksa 20$ gibi bir ucrete en ince detayina kadar inceleyip (fotograflardan) sana soyluyorlar sahte mi gercek mi. muhtemelen para vermek istemezsin (fiyat turkiye icin pahali) ama belki senin aldigin ayakkabinin makalesi vardir burada.

arsivlerinin linki: legitcheck.app
  • robokot  (07.08.21 00:09:44 ~ 00:10:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.