[]

Sağlam powerbank tavsiyesi...

Doğal afet, uzun süreli elektrik kesintisi vb gibi durumlarda tık demeden çalışacak, uzun ömürlü, dayanıklı bi powerbank'a ihtiyacım var.

Daha önce Xiaomi 20.000 mah almıştım ilk güneş görmede bozuldu gitti.

Beklentilerim hızlı şarj edip kendisi de aynı şekilde hızlı şarj olabilsin, miliamperi yüksek olsun telefonumu en az 3-4 kere şarj edebilsin, hatta mümkünse macbook şarjı da yapabilse şahane olur.

 
Anker öneriyor burada herkes. Anker'e bir bak derim.


  • westblack  (06.08.21 11:33:52) 
Şundan bayağı memnunum:

www.hepsiburada.com
  • anx  (06.08.21 11:37:14) 
20000 mah'lik xiaomi'leri iki arkadaş yıllardır dağa taşa vuruyoruz, gayet iyi durumda. belki de sizin şanssızlığınız oldu öncekinde. sahtesi çok yapılıyor, başka bir arkadaşım daha geçen ay hepsiburada'dan aldı, sahtesi gelmiş iade etti. sizinki de öyle olmasın?
bu arada, şarj ederken biraz, şarj olurken de çok ısınır bu aletler. güneş görmeden kastınız şarj olurken falansa olabilir demek istedim.

  • gkhncnzdgn  (06.08.21 11:54:03) 
Şundan aldım memnunum, kablosuz şarj da var: www.amazon.com.tr

Kablosuz şarj önemli değilse Anker'in mantıklı modelleri var.
  • mrmlq  (06.08.21 11:55:58) 
www.amazon.com.tr

şundan daha yeni satın aldım. araştırdım burada sordum, anladığım kadarıyla maksimum verimi bu cihazdan alabiliriz. 18w 5volt enerji kaybolması (anladığım kadarıyla) bulabildiğim cihazların arasında en iyi bu.
  • not sure if serious  (06.08.21 14:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.