[]

Baba oluyorum, önerileri alayım

Merhabalar. İlk çocuğumuz. Gebelik sürecinde beslenmeden, elimination communitaciton'a her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. "Biz şunu denedik çok hayrını gördük" ya da "şu konuyu sakın ihmal etmeyin" gibilerinden her türlü paylaşımınız çok makbule geçecektir. Teşekkürler.




 
Hayırlı olsun. 7 aylık hamile biri olarak size vereceğim tek öneri uzmanlar hariç kimseden öneri almayın:) her kafadan bir ses çıkıyor bunalıyorsunuz:) sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.


  • suicides underground  (06.08.21 09:04:46) 
öncelikle hayırlı olsun, benim önerim bebek doğduktan sonra olacak :)

gaz sancısını daha a yaşaması için bebeği yüz üstü yatırabilirsiniz. biz öyle yaptık çok faydasını gördük.

hamilelik süreci için de çok takıntılı olup stres yapmayın. bebekler anne karnında bunu hissediyor. Anne ne kadar rahat olursa bebekte o kadar yerinde mutlu ve rahat olur.
  • al basmadan donu var  (06.08.21 09:22:49) 
Katıldığım bir eğitimde uzman asla bez biriktirmeyin belki biriktirdiğiniz marka bebeğinize alerji yapacak nereden bileceksiniz demişti:)


  • suicides underground  (06.08.21 09:23:26) 
Mutlu anne = mutlu bebek. Anneyi çok mutlu edin.
Bir de bebeğe bakınca anneye yardımcı olmazsınız, babalık yapmış olursunuz. Bunun bilincinden çıkmayın.

  • sta  (06.08.21 09:54:56) 
Şu aşamada size vereceğim ilk tavsiye; bol bol uyumanız olur. İlk bulantılar 6-12. haftalar arasında artacaktır. Lavanta kokusu, çubuk kraker, sarı leblebi stoklamanızı öneririm.

Eşiniz için ilerleyen haftalarda hamile yastığı alırsanız çok rahat eder, sonrasında da emzirme yastığı olarak kullanabilirsiniz.

Bebek alışverişi yaparken de; alışveriş için hızlı davranmayın. Aralık sonu gibi e-bebek indirimleri oluyor, her ay alışveriş yapacağınız kadar meblayı altın yapıp kenara koyabilirsiniz. Sonrasında rahat rahat alışverişinizi yaparsınız. Herkes söylemiştir ama kıyafet konusunda 0-3 ay ya da yenidoğan bedeni çok almamanızı öneririm. Çok hızlı büyüyecek.

Travel set pişmanlıktır. Almayın. Onun yerine Chicco Ohlala 2 alabilirsiniz, tam yattığı için yenidoğanda da kullanırsınız. En iyisinden bir sling alın. Ben aşğıda link paylaştım. Bu modeli kullandım ve aşırı memnun kaldım. 2. el olarak almıştım. Aynı mertebeden attım işim bittiğinde.
www.amazon.com.tr

Bez stoğu yapmayın, pişik konusu çok doğru. Marka değiştirirseniz elde patlar +1

Doktorunuzu taleplerinize ve beklentinize göre çok iyi seçin. 29. haftada 6. doktorumda karar kılmıştım.

Herhangi bir sorunuz olursa bana dmden her zaman ulaşabilirsiniz.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
  • snd88  (06.08.21 10:38:17) 
hayırlısı olsun öncelikle. rutin kontroller ve annenin sağlığını ve psikolojisini iyi tutmaktan başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. folik asittir, bir iki vitamindir doktorunuz yazar nihayetinde. onları aksatmamaya özen gösterin yeter. haricen yok balık bilmemnesinden vitaminlermiş, norveç'ten getirilen harici suplementlermiş, bunlara gerek bile yok. kız kardeşim her şeyin en pahalısında, en otantiğinde diretti, adeta kan kusturdu. eşim normal hayatına devam etti, haricen bir şey yapmadı. oğlumuz sağlığıyla doğdu, aynı şekilde büyümeye devam ediyor.

umarım ki eşinin hamilelik dönemi normal yaşamı gibi yaşanır, tatlı bir anı olarak hatırlarsınız beraber. sağlıklarla..
  • mermize  (06.08.21 10:40:51) 
hayırlı olsun. 6 aylık bir baba gözlemlediğim şu; eşim öğretmendi gebelik sürecinde hiç çalışmadı, tamamen doğal beslendi. çocuğumuzda 1 kere bile gaz sancısı olmadı. hamilelikte annenin ruh hali tamamen çocuğa geçiyor. bir psikolog olarak önerim mutlu anne mutlu bebek.


  • mikahakkinen  (06.08.21 10:41:12) 
sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
bu noktada doktorunuz hariç kimseden tavsiye almayın bence. her kafadan bir ses çıkar.
sadece her şeyi kafaya takmayın, rahat olun demek isterim ben.
  • teritori  (06.08.21 11:11:22) 
iki kitap önerebilirim.
1-Bebeğinize fransız kalın
2-mahallenin en mutlu bebeği
  • allahinadiylaoku  (06.08.21 11:11:48) 
mutlu anne = mutlu bebek+++

lohusalık ve ilk 2 sene için: www.kitapyurdu.com
bebeklerin beklentileri ve rutinler üzerine: www.amazon.com.tr
  • azeroth  (06.08.21 12:24:50) 
bebek ilk doğduğunda emmesine rağmen ağlıyorsa ya açtır ya gazı vardır. mama alın ama memeyide deneyin sürekli. süt artar ilerleyen zamanlarda. doktora danışın ama bunları tabi.

next to me chicco yatak al kesinlikle.

bebek bezi 1 numara çok yığma. çok çabuk büyüyorlar. 1 ayda 2 numaraya geçebilirsiniz.
  • xrated  (06.08.21 13:30:22) 
Mutlu anne mutlu bebek +
Gerisi fasa fiso ama yine de iki kelam edeyim
Aracınızın bagajı büyükse Inglesina Aptica bebek arabası
Anne yanı beşik Chicco Next to Me muadili Ebebek markası Baby Plus
Tekstil için kaliteyi abartmayın Ebebek ve H&M yenidoğan için ideal zaten eskimeden küçülecek. Tüm ürünlerin %100 panuk olmasına dikkat edin. Altı çıtçıtlı bodylerden yığın eve çok gidecek ama yenidoğan çok almayın 3 ay 6 ay alın.
Bebek bezini çok depolamayın poposu o bezi sevmeyebilir.
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülüyor dr ok derse cranberry yedirin.
Uyku eğitimine dair çok araştırma yapın. Gerekirse doğumdan sonra bebek 4 aylık olunca uyku danışmanlığı alın. Hayat kaliteniz çok çok artacak
  • cilekli pasta  (06.08.21 14:06:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.