[]

dışarıdan gelir gelmez terli terli duşa girmek

dışarıdan çok terli bir şekilde gelip de daha terler damlarken hemen birkaç dakika içinde duşa girince sanki bu beni kötü etkiliyor (hafif etkiler tabii. dün de uzun bir süre burnum aktı garip bir şekilde). ama eve gelip de terin kurumasını beklersem ve sonra duşa girersem bir şey olmuyor, daha iyi hissediyorum.

sizde durum nedir? böyle bir farkı yaşayan var mı?

not: duşu bazen ılık suyla, bazen ılığın az soğuğu, bazen de ılığın az sıcağı suyla alıyorum. nadiren buz gibi suyla duş alıyorum.

 
Kapidan girer girmez , afedersin totomdan ter damlayarak direkt dusa giriyorum. Soguya yakin bir su ile , cikista tam soguk ile yarim dk ile sonlandiriyorum. Herhangi bir olumsuzluk yasamadim.

2. Secenegi düsünemiyorum bile, ayrica o kadar ter ile eve girince terim kurumuyor daha da terlemeye devam ediyorum ben. Bir kac kere market posetini dolaba koyup oyle gireyim dedim ama yok yani. O kadar terliyken bir yere oturamiyorum, bir seye temas edemiyorum.
  • Filinta61  (05.08.21 19:45:39) 
aninda du$a +1. dus almadan kendime gelemem zaten. asiri sicak su ile dus alirim.


  • cooperr  (05.08.21 19:47:57) 
O terin kuruması daha sakat değil miydi ya kötü etkilenmek için.

Ha ben henüz dinmeden duşa girdiğimde duşta da sonrasında da terlemeye devam edebiliyorum öyle bişey var :D
  • hedep  (05.08.21 19:48:45) 
@hedep: yani iste bazi seyler bunyeden bunyeye degisiyor. Ama tam bir cerceveye de oturtamadim bu durumu. Yani her gelir gelmez dus aldigimda olmuyor gibi, sanirim sadece cok sicak havalarda sikinti oluyor. Tam cozemedim ben de :)

Ama sun gece boyu burnumun akmasi garipti gercekten. İlk defa bir yaz boyle bir seyi yasiyor bile olabilirim. Bilmiyorum, belki baska bir seyin de etkisi olmustur.
  • hlot  (05.08.21 20:03:19) 
Gelir gelmez girerim, direk soğuk suyu kökler altına girerim. Hava 42 derece, şebeke suyu da soğuk değil...


  • materyalist imam  (05.08.21 20:31:14) 
Gelir gelmez giriyorum. Zaten çok terleyen biriyim, gün boyu eve gidip duşa gireceğim anı hayal ediyorum dhdhsh. Eve gelir gelmez de cumburlop duşa. Ilığın bi tık soğuğuyla başlayıp en soğukla bitiriyorum


  • nundu  (05.08.21 21:07:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.