[]

Boşanmak insanlara neden zor gelir?

Bazen dünyanın en zor şeyi gibi geliyor yahu :)

Beş yıldır evliyim, beş yılın hepsi de kötü geçti diyebilirim, ilk birkaç ay hariç. arada dalgalanmalar oldu iyi yönde ama " bu evlilik bana ümit veriyor " gibi bir şey diyemedim hiç ama karım boşanmak istemesine rağmen ikna ettim ilk birinci yıl sonunda. NEden neden neden :D kafayı yemek üzereyim sanırım.


 
Alışkanlıklar, toplum, çocuk, düzen, mal paylaşımı bunları düşünmek bile strese sokar insanı.


  • olaylar olaylar  (05.08.21 16:17:00) 
  • hot potato  (05.08.21 16:31:50) 
Bizde çocuk da yok yahu :)

İlk iki üç yıl karım boşanmak istiyordu, ben düzeliriz sandım. Bu sıralar ise eşim pek hevesli değil boşanmaya ama sağlıklı bir ilişki de yok
  • beni sen öldürme  (05.08.21 16:38:21) 
sunk cost bias

edit: özür dilerim yazılmış gönderedikten sonra gördüm
  • eatpraylaw  (05.08.21 17:35:50 ~ 17:36:21) 
Ben bazen düşünüyorum, gerekse nasıl boşanırım, kcoa bir hayatı değiştireceğim diye. alışkanlıklarımı, düzenimi, evimi, akşam sohbetlerimi, yemeğe attığım tuzu, şarja taktığım powerbankı, öne koyduğum solüsyonu… bunlar gibi içime işlemiş şeyleri değiştireceğim.
Çok zor bir şeymiş gibi geliyor. Aşırı gözümde büyüyor. Belki ufaktan aklıma boşanmak düşse sırf bu yüzden şans vermeye çalışırım ben de.
Üşengeçlik mi nedir ki bu?
  • somethinginthewayshemoves  (06.08.21 01:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.