[]

covid olmuş olabilir miyim?

Geçtiğimiz haftasonu toplamda 10-12 saat klima açık uzun yolculuk yaptım. Normalde pek içmezken yolda 4-5 tane sigara içtim (paket değil adet). Pazar günü boğazım ağrımaya başladı yutkunurken.

Pazartesi acıbademe gittim. Doktor anlattıklarımdan hareketle ve muayene sonucunda faranjit olduğumu, covid testine gerek olmadığını söyledi ve ağız spreyi yazıp yolladı.

Pazartesi doktora gittiğimde burun akıntım yoktu, şimdi burun akıntım var. Çok ağır olmamakla birlikte halsizlik de var. Nezle gibi hissediyorum kendimi.

3 hafta önce ikinci doz biontech aşımı olmuştum.

Ne dersiniz sizce covid olmuş ama aşılar sayesinde bunu hafif atlatıyor olma ihtimalim var mı?

 
Covid durumu olasılık dahilinde.

Annemin sadece hafif bir burun tıkanıklığı vardı, benim ısrarımla PCR yaptırdı, pozitif çıktı. Sizin de bir test yaptırmanızdan zarar gelmez diye düşünüyorum.
  • Berck  (05.08.21 11:41:18) 
aynı şekilde klimalı tatil dönüşünde eşimde de aynı belirtiler oldu.
doktora gittik "bence gerek yok ama istersen bir test yaptır" dedi.
yaptırdık, negatif çıktı test.

bir test yaptırın yine de.
  • teritori  (05.08.21 11:42:12 ~ 11:42:30) 
Demin acik radyoda bir doktoru dinliyordum..deltanin farkli olarak daha cok soguk.alginligi gibi nuksettigini,durumun klima, soguk su vsye yoruldugunu bu nedenle hastalarin daha az basvurdugu, doktorlarin asili olunca test yapma geregi duymayarak hastaligi kacirdigindan bahsetti.
O nedenle olabilir de olmayabilir de.

  • red g  (05.08.21 15:30:47) 
Pcr şart bence. Red g+1


  • photo85  (05.08.21 17:29:20) 
PCR testleri ücretli mi yapılıyor. Ücretsiz yapan kurum var mı?


  • benevolent sun  (05.08.21 17:33:35) 
olduk bakalım testimizi


  • benevolent sun  (05.08.21 20:05:59) 
Ayni durumdayim, once bogaz sonra burun tikanikligi/ akintisi. Suruntu verdim, sonucu bekliyorum.


  • invictae  (05.08.21 21:20:26) 
pcr sonucumu az önce öğrendim. sonuç negatif. kamuoyuna duyrulur :)


  • benevolent sun  (06.08.21 11:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.