[]

Bağış için WWF

Sizce güvenilir midir? Hayvanlarla ilgili daha güvenilir bulduğunuz kurumları da yazabilirsiniz.

Edit: Haytap hariç


 
Haytap kesinlikle.


  • etna  (04.08.21 14:39:00) 
haytap+1

haytap haric sonrasi edit: bi tane daha vardi (wwf degil) ama simdi bulup yazmayaya ugrasmayayim. hem o da harictir belki. o yuzden siz guvendiginize yapin yardimi iyisi mi.
  • yoggi  (04.08.21 14:48:28 ~ 05.08.21 13:44:20) 
@etna @kobuzchu kiz @yoggi

Soruya Haytap hariç yazacaktım ama vazgeçmiştim. Bu cevaplar üzerine editliyorum.

Haytap, bu alanda en sevilmeyen ve hakkında en çok iddialar bulunan kurum maalesef..
  • jacque  (04.08.21 15:45:33) 
WWF iyidir, kurumlar arası para dolaştırmaz öncelikli projelere payda yapar. Öğrenciyken fundraiser olarak çalışmıştım aklıma getirdin madem ben de bişeyler ateşliyim.


  • papa ikinci jambon  (04.08.21 18:47:02) 
Hocam bu yardım işlerinde hiç bir kurumun layıkıyla iş yaptığına inanmıyorum. Yurtiçi/yurtdışı fark etmez.

İllaki yardım edilecekse hayvan barınaklarına mama vs. Götürün. Hatta gidin kendiniz dökün önlerine.

Dağlık alanlardaki bütün çeşmeler kurudu, su akmıyor. Hayvanlar, arılar icecek su bulamiyor su an. Kiralayın bir tanker, çeşme ahırlarını suyla doldurun/doldurtun.

Ben EFT yapayım gerisine karismayayim işlerinin hic birinde içiniz rahat etmeyecek. Bir şekilde hepsi o parayı çatır çatır yiyecek. Önce yanibasiniza bakın. Bos verin dernekleri falan. Alayı yiyici. Başkasının kazandığı parayı yemek kolaydır unutmayın. Kimse acımaz bedava gelen paraya.
  • westblack  (04.08.21 18:49:17) 
WWF güvenilir değil. Rezil bir örgüt hatta. Petrol şirketlerine yatırım yapıp, ardından "nükleer enerji doğa için çok kötü:((" diye aktivizm yapan bi terör örgütü. Haytap da o çapta olmasa da güvenilir değil.

Şöyle bi eleman var, sakat hayvanlar için protez yapıyor: www.instagram.com

Ben genelde bu tarz küçük organizasyonlara ya da bireylere yardım yapıyorum. Hem bu arkadaş WWF veya haytap gibi dilenmiyor da, kendi kendini fund ediyor, yaptığı iş de faydalı. Küçük işletmeleri destekleyelim.
  • plutongezegendegilmi  (04.08.21 19:03:32) 
wwf, greenpeace, tema greenwashing in kralına dönüşmüş durumdalar


  • freebird5406_2  (04.08.21 19:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.