[]

50lik motor alsam mı?

Araç ehliyetim var çünkü sadece. Motor alamıyorum çünkü anacığım motora binersen evlatlıktan reddederim boyutuna getiriyor işi.

Fakat bisiklet, elektrikli scooter falan kullanip her yere giriyor cikiyorum ona bisey demiyor -_-

O yuzden 50 lik alirsam sorun olmaz gibi.. hiz yapmiyor bu falan derim.

Hem artik büyük sehirde de degiliz, didimde yasiyoruz. Tehlike daha az gibi.

Tek korkum ben nerdeyse 2 metre boy ve 100 kilo ile rahat edebilir miyim?

Markete denize falan gidicem iste düzlük buralar.

2 kişi binilirse ne olur bir de?

Bu zamana kadar araç vardi hep sorun etmedim ama aracin para kriptoda oldugu icin yeni arac bekleyişi uzun surucek gibi duruyor. Bir sekilde ulaşımı çözmem lazım 8-15bin liraya.

 
Valla 2 metre ve 100 kilo ile ben olsam almazdım, hele bu ağırlığın üstüne 2. kişi motoru çok zorlar, zaten eti ne budu ne. Ama gider mi gider elbette, basit ulaşım ihtiyacını karşılar. Ehliyetle kesinlikle uğraşamam derseniz elektrikli alternatiflerinden daha iyi olur bence. Yoksa en azından 100-125cc bir şey bakın derdim. Gerçi anneniz muhtemelen 125cc olsa farkını anlamayacaktır, ehliyet alıp ikinci el daha güçlü bir scooter alsanız daha iyi gibi.


  • orient blue  (04.08.21 12:34:47) 
ebattan ötürü A2 ehliyet almanızı öneririm. Hızlı ve sıkıntısız şekilde alınıyor, zor değil. Yine dusuk cc li bir scooter kullanırsınız ama 50 cc de size fazla dusuk bana kalırsa.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (04.08.21 12:43:41 ~ 12:44:19) 
O boyla rahat olmaz +1

2 kişiyi cekmez ama tek kisi rahat ceker cc arttirmayla. Facebook 50cc gruplarina üye olun daha kesin bilgi alırsınız.
  • westblack  (04.08.21 12:53:56) 
Anneye oturup anlatılsa elektrikli (basit) aletlerin 50cc'lik aletlerin yavaş olduklarından dolayı aslında daha riskli olduğunu anlayış gösterebilir. 15 bin lira bütçe varsa 50cc ile ziyan etmeyin bence hevesiniz de varken.


  • hedep  (04.08.21 13:49:43 ~ 13:49:54) 
A2 alın +1

Benzetmeyi mazur görün ama o boyla 50 cc bir motora binerseniz, şundan farklı olmayacak;

www.doluduvar.com

A2'yi kolayca alırsınız. 125'cc bir motor da her türlü işinizi görür.
  • thracia  (04.08.21 15:53:06) 
Denedim gidip, 8bin liralık ile 20 bin liralığa kadar çıkıp baktım showroom'da.

Fakat hiçbirinde direksiyon tam dönmedi, dizime çarpıyor.

Kimisinde çok geriye gidersem rahat ettim ama bu sefer de arkama kimse oturamaz.

İriliğin gözü kör olsun... Sanırım ehliyet + 2.el bir 125cc motor daha iyi olacak ama bana en çok bu ay içinde lazım. Ehliyet işine girince eylülün ortalarına yetişiyor. Bilemedim nasıl yapsam. Sığılabilir bir 50lik olsa iyiydi. 500 liraya 80e çıkartıyormuş ustası. İdare ederdi aslında.

Bir de annem az çok anlıyor motor hacimlerinden. Takar kafayı birine sorar, yanında görür falan.. başlar bununla hız mı yapıcan, otoyola mı çıkıcan, canına mı susadın diye. Bu arada karışan bir insan değil benim de yaş 30a yaklaştı ama motor kırmızı çizgisi. Uzakta bile olsam cidden başıma bir şey gelse kadın sinir krizi geçirir. Yürürken de gelebilir diyorum ama yok dinlemiyor.

2 kişilik lityum ion pilli aletler nasıldır? Onlara da bakayım.
  • ananiyimioguz  (04.08.21 16:42:24 ~ 16:49:12) 
O fiyatlaradaki vespaların tipleri belli, onlara benzerleri denedim, sığamıyorum.

Vespa'nın başka modellerine olur belki ama fiyatta çıkamam bu sefer de.
  • ananiyimioguz  (04.08.21 18:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.