[]

Afet yerlerine gönderilecek yardımın kalitesi

Merhaba, marmaristv ve ecezaim gibi birkaç hesabı düzenli takip ediyorum. Malzeme yardımı yapmak istiyorum ama yardımın işe yaramayacağı endişem var. Bugün xl ve üzeri şort, tshirt vardı listede. Bu kolay. Hemen amazondan bir kargo oluşturdum. Ama mesela kafa aydınlatması, yanmaz eldiven gibi bazı ihtiyaçlara bütçem el verdikçe destek olmak istiyorum. Sorun şu ki uyduruk bir şey gönderip işe yaramayacağı fikri rahatsız ediyor.

Mesela 50-60 liraya kadar işe yarayacak bir kafa lambası tavsiye edebilir misiniz?

Ya da yanmaz eldivenler 70-80 den başlayıp 500 e kadar gidiyor. 100 lira altı öneriniz var mı? Mesela linkteki ürün çöp müdür?
www.gittigidiyor.com

Lütfen teknik bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Hobi olarak takip ediyorsunuzdur, kampla uğramışsınızdır, balıkçılık, dağcılık, ne bileyim, itfaiyesinizdir ya da bunları uretiyor, argesini yapıyorsunuzdur vs doğru bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım bir an önce bu yangından da bunu söndürmeyi beceremeyenden de kurtuluruz. Teşekkür ederim şimdiden. Tikler gelecek.

 
bende kafa lambası bundan var. malzeme kalitesi iyi. aydınlatması da fena değil.

www.decathlon.com.tr

yanmaz eldiven bulmak bu koşullarda biraz zor. işe yarayanlar zaten çok pahalı. linkteki ürün elbet koruyucudur ama koruyuculuğu ile ilgili bir sertifikası yok sanırım. kime ve neye göre yanmaz ? bence ısıya dayanıklı eldiven almak daha mantıklı hem de daha çok kişiye ulaştırırsın. mesela şu 250 dereceye kadar koruyucu level 2 sertifikalı.

www.ismont.com.tr
  • delidir yakalayin  (04.08.21 10:43:38 ~ 10:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.