[]

Şu evin gideri var mı?

Konumunu seviyorum. Kirada oturduğum ya da oturabileceğim evler de eski olacak maalesef yeni olsun dersem ya şehrin çok dışında hem sosyal hayatıma hem işe çok uzak zorunda kalacağım ya da cepten yiyip çılgın kiralar vereceğim cebimde para kalmayacak. Yani eski evde oturmak benim gelir düzeyimde tek yaşamak isteyen biri için şart oldu gibi maalesef :( sizce biraz da pazarlıkla bu ev alınır mı? Çok mu yerin dibinde?

www.sahibinden.com


 
Valla şu an oturduğum ev de üst katta ama milyonlarca diğer kişi gibi burada da öteki tarafa giderim var yüksek ihtimalle :(


  • mg3929  (03.08.21 23:56:24) 
fena değil ama önünde boş bir alan var ve yaz akşamları ya da havanın güzel olduğu akşamlar apartman ve çevre apartman sakinleri o camın önüne sandalye vs koyup bağıra çağıra sohbet edecekler ve hem camın önünde insanlar var diye perdeleri sıkı sıkıya kapatmak zorunda kalacaksınız hem de gürültüden bıkacaksınız o yüzden ben olsam tavsiye etmem ve çok bahçe katı doğru düzgün ışık almaz etmez, kesin rutubeti de bol olur.
ben olsam almam.. eski olmasını, deprem riskini yazmadım bile o zaten yazılmış.
evin içi fena değil bence..
  • matilda  (04.08.21 00:04:20) 
Bahçe katı pişmanlıktır.


  • roe  (04.08.21 00:06:40) 
bahce kati pismanliktir +1. hirsizlik tehlikesi, coluk cocuk gurultusu, isiksizlik ve saglik / psikolojik etkileri vs.

bu daireler iyi demiyorum, ama istedigin yere yakinlar, en azindan deprem sonrasi binalar:

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

ikisi yine bahce kati ama senin butcende hatta daha dusuk. daha iyisini bulabilrsin bence.
  • robokot  (04.08.21 00:21:05) 
30 yaşında bina.

Bence çok eski. Sen bilirsin ama ben olsam bu kadar para vermezdim.
  • hayirsiz  (04.08.21 00:49:59 ~ 00:51:31) 
bence yok. hem eski deprem için hem de bahçe katı böceği soğuğu insan gürültüsü çok olur.

bence tek göz oda olsun ama bir tık yeni güvenilir bir ev olsun deprem için daha iyi.
  • queen bee  (04.08.21 05:26:23) 
bahçe katı denmiş ama bu ev bahçe katı bile değil. yarı bodrum. alınmaz.


  • elorelia  (04.08.21 07:54:43) 
bodrum katı burası hocam. alınmaz. kışın yasaklar geldiğini düşün. insanı basar.


  • tantunisultansuleyman  (04.08.21 07:56:30) 
Kentsel dönüşüme gitmesi an meselesi gibi görünüyor.


  • suicides underground  (04.08.21 10:21:16) 
sırf konumu için insan kendine bu yaşam koşullarını empoze etmemeli. kadıköy beyoğlu beşiktaş diye diye milyon liralara yakın paralar ödeyip, birbirinden kötü evlerde kalmanın hiç bir manası yok.

eskiyi hatırlatıyor olabilir, yaşanmışlıklar olabilir ama eskide kalmıştır deyip daha ucuz semtlere yönelinmeli. depremde yıkılacak, rutubetli görünen, eski yıkık, bodrum katta yaşamayı bir insan evladı kendine reva görmemeli.

istanbul harici şehirlerde bu tip evleri suriyeliler ve afganlar kiralıyor
  • avatar is back  (04.08.21 10:43:04) 
Sırf eve bakmak için vpn açtım;
www.evrensel.net

Yaşanir tabi burada ama 475 bin lira neden verilir? Yani hem eski hem bodrum kat. Bu hayatı yaşamak icin 475 bin verilmez bence. Yani katılıyorum; sırf güzel mahallede yasayacagim diye su hayat cekilmez.

Ama kendiniz bilirsiniz tabi.
  • logisticsmanager  (04.08.21 12:04:38) 
evin içi kadar dışı da önemli.
yani istediğiniz semtin biraz dışına çıkabilirsiniz ama sadece ucuz diye çevrenizi değiştirecek seviyede semt değiştirmek insanın psikolojisini daha çok bozuyor.

ben de bahçe katındayım ama benim evim gayet ferah.
sorun, bunun bodrum katı olması.
çok basık, alçak tavanlı.
o yüzden biraz kötü bence.

aynı çevrede bakmaya devam edin.
  • blatta hiberna  (04.08.21 12:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.